Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Bitcoin’in 2021’de 100 Bin Dolar Olacağından Yüzde 75 Eminim”

Morgan Creek Digital Assets’in kurucularından Anthony Pompliano, Bitcoin fiyatının 2021’in sonunda 100 bin dolar olacağını düşünüyor.

Pompliano geçtiğimiz günlerde BloxLive.tv’ye özel bir röportaj verdi ve kripto para piyasasının önümüzdeki yıllarda sergileyeceği performans hakkında konuştu.

Kripto paralara verdiği destekle tanınan Pompliano bundan bir süre önce Bitcoin fiyatının yükselmeye devam edeceğiyle ilgili açıklamalar yapmış, Bitcoin fiyatının 2021’de 100 bin dolara kadar çıkacağını söylemişti. Pompliano, verdiği röportaj sırasında bu açıklamalarının hala arkasında olduğunu vurguladı.

Pompliano’ya göre Bitcoin fiyatının bu kadar yüksek seviyelere çıkmasının birkaç nedeni olacak: Maden zorluğu, kurumsal yatırımcılar ve yasal gelişmeler.

Pompliano’ya göre Mayıs 2020’de yaşanacak olan halving (blok ödülünün yarıya inmesi), Bitcoin fiyatının yükselmesini sağlayacak.

Pompliano bunun yanı sıra sektördeki kurumsal yatırımcı sayısının hızla artacağını, bunların Bitcoin fiyatını körükleyeceğini söylüyor. Pompliano’nun açıklamalarına göre Bitcoi bu süreç içerisinde yasal bağlamda da gelişecek, rekor ticaret hacimlerine ulaşacak ve fiyatı yavaş yavaş sabitleşmeye başlayacak.

Kendisinin röportaj sırasında verdiği demeçlerden bir kesit şu şekilde:

“Geçtiğimiz yılın ağustos ayında Bitcoin’in 10 bin dolar olmadan önce 3 bin dolara düşeceğini tahmin etmiştim. Bu tahminim gerçekleşti diyebilirim. Şimdi de 100 bin dolara kadar çıkacağımızı düşünüyorum ama bu sefer çok daha fazla dalgalanma olacak. Ani yükselişler yaşayıp ardından yüzde 20-30 oranlarında düşüşler göreceğiz. Bu süreç boyunca pek çok kişi ‘işte şimdi zirveye ulaştık’ diyecek ama yanılacak.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Stradan
    Posted 04 Temmuz 2019 - 15:35 15:35

    Biraz daha geç olur diyorum. 2022 İlkbaharında 100.000 USD görebileceğimize ben de inanıyorum.

Leave a comment