Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin Fiyatının 400 Bin Dolara Çıkması Mümkün

Aaron Brown, küresel finans piyasalarındaki gelişmelerin zamanla kripto para piyasasının yükselmesini sağlayabileceğini ve Bitcoin fiyatının 400 bin dolara kadar çıkabileceğini düşünüyor.

Bloomberg yazarlarından Aaron Brown; kripto para piyasasının son birkaç yıl içerisindeki performansını inceleyerek piyasanın geleceği hakkında bazı tahminlerde bulundu. Brown’a göre kripto para piyasası belli aralıklarla birden yükselişe geçiyor, daha sonra düşüş yaşıyor ve daha sonra yeniden yükselişe geçiyor.

Bunlara örnek olarak 2013 ve 2017 yıllarındaki çıkışları gösteren Brown; bu tarihlerde yaşanan yükselişlerin büyük ölçüde bireysel yatırımcılar tarafından körüklendiğini söylüyor. Brown’a göre bu yıl yaşanan yükselişin sadece bireysel yatırımcılardan kaynaklandığını söylemek güç çünkü günümüzde piyasanın değeri eskisine kıyasla çok daha büyük durumda.

Özellikle 2018’den bu yana kripto para sektörüyle ilgilenen kurumsal yatırımcıların çoğalmaya başladığını söylemek mümkün. Kurumsal yatırımcıların geçtiğimiz yıldan bu yana çeşitli kripto para şirketleri kurmak için toplamda 30 milyar dolar değerinde para harcadıkları düşünülüyor. Bu unsuru da göz önünde bulunduran Brown, piyasanın şu ana kadar hiç görülmemiş kadar kuvvetli bir çıkış yakalayıp aniden yükselebileceğini ve Bitcoin fiyatının 60 bin ile 400 bin dolar arasında bir yere ulaşabileceğini düşünüyor. Kendisi bu görüşlerinde haklı çıkacak mı, göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment