Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in 60.000 Dolara Çıkacağını Tahmin Eden TenX Başkanı Julian Hosp, Başkanlıktan Çekildi

Kripto para bankamatik kartı şirketi olarak bilinen TenX, geçtiğimiz 2017 yılında ICO sürecinden 80 milyon dolar elde etmişti ancak firmanın gündeme gelme sebebi sadece bundan ibaret değil.

TenX’in kurucu ortağı ve eski başkanı olan Julian Hosp, zaman zaman oldukça ilginç ve spekülatif açıklamalarda bulunması ile de platformu manşetlere taşımıştı. TenX tarafından yapılan bir duyuruya göre, Julian Hosp’un başkanlıktan çekilmesinden sonra ”işletmeyi sadece ileri taşıma görevi” firma CEO’su Toby Hoenisch’e düşüyor. Platform özellikle kart devi Visa’nın, şirketin kart üreticisi WaveCrest’in işlemlerini 2018 yılının Ocak ayında askıya almasından sonra bocalamaya başlamıştı.

TenX olaydan bir yıl sonra kendi internet sayfasında söz konusu bankamatik kartının ”çok yakında geleceğini” bildirse de, firma daha önce de 2018 yılının ilk çeyreğinde kartı piyasaya süreceği gibi yerine getirilememiş sözler vermişti.
The block kaynağının aktardığı bilgilere göre Hosp, çeşitli mahkemelerde piramit şeması olması dolayısıyla sourşturması bulunan Lyoness isimli bir şirketle bağının olduğunu ortaya çıkaran bir videodan sonra başkanlıktan ‘zorla’ ayrıldı.

Hosp bunun yanı sıra geçtiğimiz Temmuz ayında Bitcoin’in 5.000 dolardan 60.000 dolara çıkacağını tahmin etmesiyle de konuşulmuştu.

 ”Geçmişe gidelim, geçen seneye, mesela Aralık ayı civarlarına, o zamanlar Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yükseği 20.000 dolar idi. 2018’deki duruma bakacak olursak, 5000 dolardan 60.000 doları göreceğiz. 5000 dolara hemen hemen yaklaştık sayılır. Bakalım 60.000 doları görebilecek miyiz. Ben hala oldukça ümitliyim. “

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment