Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in 8 Bin Dolara Düşeceğini Tahmin Eden Analist: Düşüş Bitti

Pyhton yazılım dili ile bir algoritma geliştiren BurgerCrypto, Ağustos ayında Bitcoin fiyatının 8 bin dolara dek düşebileceğini tahmin etmişti. O dönem birçok kişinin 20 bin dolar ve yeni bir ATH çağrıları yaptığı bir dönemde, kripto para sektörünün lider kripto para biriminin düşeceğini iddia eden bu analizi ile gündeme gelen ismin tahmini doğru çıktı. İşte bu algoritmadan şimdilerde ise yeni haberler var.

Konuyla ilgili olarak ortaya atılan iddialara göre, Bitcoin’de artık düşüş periyodu sona erdi. Burger Crypto, yaptığı analizde Bitcoin fiyatının Kasım sonu ve Noel dönemine kadar yükseliş periyoduna girmesinin mümkün olduğunu ifade ederken, bu yükselişin ise lider kripto para birimini rekor seviyelere çıkaracağını düşünüyor.

Ortaya atılan modele göre, Bitcoin fiyatı Mayıs ayında yaşanacak blok ödülü yarılanması ile birlikte 20 bin doları geçerek rekor kıracak. Lider kripto para biriminin fiyatının gelecek yılın Temmuz ayına gelindiğinde ise 27500 dolar civarlarına gelmesi bekleniyor.

Bakalım, bu yönde ortaya atılan tezler, önümüzdeki dönemde doğru çıkacak mı?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

2 Comments

  • Yavuz
    Posted 20 Ekim 2019 - 18:06 18:06

    bu habere yorum yapıyorum ama yorumum siliniyor yetkili arkadaşlar bu durumun ne olduğunu acıklayabilir mi ?

  • Yavuz
    Posted 20 Ekim 2019 - 18:01 18:01

    daha önceki tahminlerinin linki nerede ? bu haberin kaynağı nerede bunları ben mi göremiyorum yoksa haberleri böyle mi yapmaya başladınız. kopyala / çevir / yapıştır ?

Leave a comment