Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in (BTC) Piyasa Hacmi Önümüzdeki Boğa Döneminde 1 Trilyon Doları Aşacak!

Kripto para piyasası Nisan ayı itibariyle ciddi bir yükselişe geçti ancak o tarihten bu yana yatay bir grafik çizmeyi sürdürüyor. Top 10 kripto para birimi arasında yer alan birçok lider alt koin de BTC‘ye yatay grafik konusunda eşlik etmekte.

Weiss Ratings gibi derecelendirme kurumları bir sonraki boğanın, öncekilere kıyasla sönük geçeceğini iddia etse de, Placeholder VC ortaklarından olan ünlü risk sermayedarı Chris Burniske, bu konuda sıradaki boğaların devasa bir sıçramayı da beraberinde getireceğini düşünmekte.

Burniske konu hakkında yaptığı açıklamada, lider 10 kripto para biriminin her yıl sonundaki değerlerine baktığında, mavi olarak işaretlenmiş Bitcoin‘in önümüzdeki boğa piyasasında 1 trilyon doları aşacağına inandığını dile getirdi.

Ünlü isim açıklamasının devamında zamanla alt koinlerin ciddi bir yükseliş yaptığını ve özellikle 2017 yılındaki sıçrama ile artık ”Bitcoin ve 9 Cüceler” görüntüsünden çıktıklarını dile getirdi. Aslında bu durum BTC’nin piyasa egemenliğini azaltırken, kripto para piyasasına çok daha çeşitli bir perspektif sunmakta.


Bitcoin’in belirtildiği gibi 1 trilyon dolarlık toplam piyasa hacmine ulaşması için, birim fiyatını 50.000 dolar civarına çıkarması şart.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment