Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Twitter’daki @Bitcoin Hesabı Yine Gündem Oldu

Twitter’da yer alan Bitcoin kullanıcı adlı hesap, bir kez daha sektörün gündemine oturdu. Birçok kişi, @Bitcoin adlı hesaptan yazılanlara tepki gösterirken, konu Twitter CEO’su ve sıkı bir Bitcoin taraftarı Jack Dorsey’e kadar gitti.

930 binden fazla takipçiye sahip olan @Bitcoin kullanıcı adlı hesap, Twitter kripto para sektörünün son dönemde en fazla tepki gösterdiği şeylerden birisi haline geldi. Birçok kişi, @Bitcoin hesabının Bitcoin Cash propagandası yapmasının çok yanlış olduğunu ifade etse de, dönem dönem hortlayan hesap, bildiğini okumaya devam ediyor.

Lider kripto para biriminn adını birebir kullanan bir kullanıcı adına sahip olan hesap ile ilgili olarak ne yapılması gerektiği de, bir kez daha gündeme geldi.

Konuyla ilgili yapılan yorumlarda, Twitter’ın bu hesabı kapatması gerektiği çok net bir dille ifade edilirken; sürecin nereye gideceği de merak konusu oldu. Öyle ki, sektörde bu hesaba karşı ciddi bir kampanya başlattı ve konu Twitter CEO’su Jack Dorsey’e kadar gitti.

Konuyla ilgili paylaşılan özel mesajlarda Dorsey’den bu hesabın kapatılması dahi istendi. Birçok kişi de, kendi Twitter hesapları aracılığı ile Dorsey’e mesajlar gönderdi ve ondan bu hesap ile ilgili olarak bir hamle yapmasını istedi. Dorsey ise, mesaja yanıt olarak ‘Ne yapmamızı önerirsiniz?” diye sordu.

Bakalım, Bitcoin Cash destekçisi tweetler atan @Bitcoin hesabının, Twitter’daki sonu nasıl şekil alacak?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Jilet Gibi
    Posted 28 Nisan 2019 - 23:02 23:02

    Kesinlikle bu hesabın kapatılması gerekli. Bazı isimlerin korunması şart.

Leave a comment