Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Fiyatı Sabit Devam Ederken, CME Futures’ın Fiyatı 11.000 Dolar Oldu

Herkes Bitcoin Futures’ın büyük bir etki yaratmadığını kabul edecektir. Bir bakıma, bu noktada şaşırtıcı olan bir şey var. Şimdiye kadar, bu sözleşmeler herkesin beklediğinden çok daha inatçı. CME Bitcoin Futures, 11.000 doların altındaki bir fiyatta. Bitcoin Futures, kağıt üzerinde dünyanın önde gelen kripto paraları için mevcut küresel piyasa ortalamasına sahip. Ancak bunun ilerleyişi nasıl olur, kimse bilemez.

Şimdiye kadar 2018, Bitcoin için iyi bir yıl olmadı. Tek iyi özelliği, Bitcoin fiyatının mücadele etmeye devam etmesi.  Bitcoin Futures, insanların farklı bir şey beklediğinin açık bir göstergesidir. Daha spesifik olmak gerekirse, CME Futures’ın fiyatı 10 bin 925 dolara yerleşmiştir. Bu, bugüne kadar pek çok insanın umduğu fiyat olan 15.000 doların ya da fazlasının çok altında bir değerdir.

Aslında, Futures sözleşmeleri Bitcoin’in fiyat ivmesinde oldukça fazla bir düşüşe yol açtı. Bu önemli bir gösterge olmasa da piyasanın, beklentileri hemen hemen bir noktaya kadar takip ettiği görünüyor. Bu tür sözleşmelerin piyasada olumsuz bir baskı oluşturması bekleniyordu. Şimdiye kadar, bu korkular gerçekleşti ve pozitif bir gelişme olmadı. En azından olumlu bir şekilde konuşacak gerçek bir fiyat ivmesi yaşanmadı.

Büyük olasılıkla yakın zamanda önemli bir Bitcoin fiyat artışını göremeyeceğiz. Şimdilik, değer artışını garanti edecek hiçbir şey yok. Yeni bir gelişme yaşanana kadar yüksek ihtimalle Bitcoin’in değeri herhangi bir büyük artış kaydetmeyecektir. Yatırımcılar, Bitcoin’in gidişatını gördükçe durumun yatışması için beklemektedir ve artış yaşayacağını ummaktadırlar. Daha önceki fiyatın 19.000 dolara ulaşması, şuan içinde bulunduğumuz zaman için biraz uzak bir nokta.

En önemli soru, CME Futures’ın bu fiyatı ilerleyen dönemlerde nasıl etkileyeceğidir. Büyük bir fiyat artışı görebileceğimizi düşünmek için hiçbir neden yok. Kafa karıştırıcı  olsa da, durum çok ilginç. CME Futures pazara hiçbir şekilde katkıda bulunmadı, bu çok belirgin. Gerçi kripto para dünyasında her şey daima değişime tabidir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • ibrahim
    Posted 28 Ocak 2018 - 13:35 13:35

    coin market te bile olmayan bir coin?

Leave a comment