Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Kurucusu mu: Nakomoto.Com’un Arkasında Coinbase Eski CTO’su mu Var?

Nakomoto.com adlı web sitesi, kripto para yatırımcılarının son dönemde yeniden ilgisini çekmeye başladı. Gizemli Bitcoin kurucusu Satoshi Nakomoto’nun soy ismini içeren web sitesi, Bitcoin’in ortaya çıkmasından çok daha uzun bir süre önce açılmıştı ve bu da, kimliği çok fazla merak edilen Satoshi Nakomoto’nun bu sitenin kurucusu olduğunu iddialarının ortaya atılmasına neden olmuştu.

İşte bu konu ile ilgili olarak çok ilginç bir iddia ortaya atıldı. Olay hakkında ciddi bilgi sahibi olduğu iddia edilen kaynakların aktardığına göre, bu gizemli web sitesinin tek bir sahibi var. O da Coinbase şirketinde eski dönemde CTO olarak çalışan Balaji S. Srinivasan.

Coinbase’den önce, Earn.Com’u da kuran ve Andreessen Horowitz’de de görev yapan Srinivasan ile ilgili ortaya atılan bu iddialar haliyle büyük ilgi çekti.

Başarılı yöneticiden her ne kadar bu konu ile ilgili olarak net bir açıklama gelmese de, bu haber kripto para sektörünün heyecanlanmasına yetti.

Daha önce kimliği hakkında binlerce farklı tahmin yapılan ve neredeyse her gün bir yeni iddia atılan Satoshi Nakomoto şahsiyeti ile ilgili, bu ortaya çıkan yeni bilgiler, süreci farklı bir boyuta getirebilir.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment