Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitcoin’in Mart Ayındaki Yükselişini Bilen Analistten Yeni Tahmin

Kripto para analistlerinden BTC_JackSparrow, Bitcoin fiyatıyla ilgili yeni bir tahminde bulundu. Jack, Bitcoin fiyatının önümüzdeki aylarda birkaç bin dolar artabileceğini açıkladı.

Jack bundan birkaç saat önce Twitter hesabından bir grafik paylaştı ve Bitcoin ile ilgili görüşlerini açıkladı. Piyasanın yükselişe geçeceğine inanan Jack, Bitcoin fiyatının önümüzdeki birkaç ay içerisinde birkaç bin dolar artabileceğini söyledi. Kendisinin tahminlerine göre Bitcoin’in 10 bin dolar seviyesini aşması halinde orta vadeli hedef 17 bin dolar olabilir.

Jack piyasanın yükselişe geçmemesi veya yeterli ivmenin yakalanamaması halinde fiyatın düşüşe geçebileceğini de söyledi. Popüler analist, piyasada yeteri kadar talep olmaması halinde Bitcoin fiyatının 6 bin dolara kadar gerileyebileceğini belirtti. Fakat Jack şahsen Bitcoin’in 6 bin dolara düşeceğine inanmadığını da ekledi.

Mart Ayı Tahmini

Kripto para piyasası 12 Mart tarihinde tarihin en sert düşüşlerinden birini yaşadı. Bitcoin fiyatı çok kısa bir süre içerisinde 7 bin dolardan 4 bin dolara kadar düştü. Bitcoin fiyatında yaşanan bu 3 bin dolarlık düşüş pek çok yatırımcıyı endişelendirdi.

Piyasada yaşanan bu düşüş Jack’i ise pek endişelendirmedi. Hatta kendisi 13 Mart tarihinde piyasanın durumuyla ilgili bazı yorumlar yapmış, Bitcoin’in V şeklinde bir grafik çizeceğini söylemişti. Jack o dönem yaptığı açıklamalarda 4 bin dolara kadar düşen Bitcoin’in kısa süre içerisinde yeniden 8 bin dolara çıkabileceğini söylemiş ve haklı çıkmıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment