Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jim Rogers Açıkladı: Bitcoin Kullanımı Neden Azalarak Bitecek?

Yatırım dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Jim Rogers Bitcoin’in geleceğiyle ilgili korkutan bir tahminde bulundu.

Quantum Fund ve Soros Fund Management gibi fonların kurucusu olan Rogers şu anda Beeland Interests’in yönetim kurulu başkanlığını üstleniyor. Dünyanın en ünlü yatırımcılarından biri olan Rogers, Paul Tudor Jones gibi isimlerin aksine kripto paralara pek sıcak bakmıyor.

Rogers bundan üç yıl önce kripto paralar hakkında konuşmuş ve kripto para piyasasının aslında bir “balon” olduğunu söylemişti. O dönemki açıklamalarında kripto paraların tam anlamıyla bir “yatırım aracı” olarak görülemeyeceklerini söyleyen Rogers, kripto para yatırımcılarının adeta “kumar oynadıklarını” dile getirmişti.

Sıfırı Görecek

Jim Rogers geçtiğimiz günlerde AERA ile yaptığı röportajda yine kripto paralar hakkında konuştu. Rogers bundan üç sene önce olduğu gibi yine olumsuz yorumlarda bulundu.

Rogers kripto para piyasasının geleceğini hala parlak görmüyor. Hatta onun görüşlerine göre Bitcoin fiyatı zaman içerisinde düşmeye başlayacak ve nihayetinde “sıfırı görecek”. CoinTelegraph’ın aktardığı bilgilere göre kendisi konu hakkında şunları söylüyor:

“Kripto para kullanıcıları kendilerini devletten daha akıllı zannediyorlar. Ki bence haklılar da. Ama devlette olup da kripto para kullanıcılarında olmayan bir şey var. Silah. Kripto paralar zamanla ortadan kaybolacaklar çünkü kripto paraları koruyacak bir silahlı kuvvet yok.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment