Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen Yelpazesine 7 Yeni Token Daha Ekledi (Sponsorlu)

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, yeni token arzlarıyla ürün yelpazesini genişletiyor. Bitexen, ön satışa sunduğu 7 yeni token ile listelediği kripto varlık sayısını 253‘e yükseltiyor. Bitexen’de ön satışa sunulan yeni tokenlar ise KATUR, MLYN, DJM, FJTR, KAFFE, PODI ve BRTT oldu.

Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle FinTech ekosistemine katkı sağlamayı hedef kabul etmiş dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, Türkiye’nin en fazla ürün çeşitliliğine sahip kripto para alım-satım platformu olarak token yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Bitexen, ürün çeşitliliğine 7 yeni token ekledi. Bitexen’de ön satışa sunulan yeni tokenlar sırasıyla KATUR, MLYN, DJM, FJTR, KAFFE, PODI ve BRTT oldu.

Globale açılarak tüm dünyada erişilebilir hale gelen ve teknolojisini daha geniş alanlarda kullanıma sunan dijital varlık alım-satım platformu Bitexen’in, ön satışa sunduğu 7 (yedi) yeni token ise şu şekilde:

KATUR

Katür Token (KATUR), Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) token’dır. Değerini müşteri etkileşiminden alan Katür Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşteriler arasında bir köprü görevi görecektir. Katür Token (KATUR) sahiplerine Katür tarafından biletleri satılan veya organize edilen etkinliklerin içerisinde farklı fayda, ayrıcalık ve öncelikler sunulacak bir “utility token”dır.

Katür Token’ın yaratıcı endüstriyi büyüterek hem çizerleri hem de severleri buluşturması adına projeleri gerçekleştirmek amacıyla projeler desteklenebilir, dijital sanatın büyüdüğü yeni dünyada sanatçılara ve eserlerine yatırım yapılabilir. Bununla birlikte benzersiz bir dijital varlık tipi olan NFT’ler de Katür Token ekonomisi içerisinde alınıp satılabilir dijital varlıklar olarak yer alacaktır. KATUR NFT koleksiyonları sahiplerine aktif ve pasif token geliri yaratma konusunda faydalar sunarken, aynı zamanda token ekonomisine dair tüm ayrıcalıklarla öncelikli katılma imkânı sağlayacaktır.

27 Aralık 2022 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında ön satışa sunulan Katür Token’ın (KATUR) ön satış arzı ise 5 milyon adettir.

MLYN

Kurulduğu 2010 yılından itibaren Türkiye’de müzik, festival ve eğlence sektörüne yön veren Milyon Yapım, bünyesinde Milyonfest, Arpej Yapım, Milyon TV, Milyon Bilet, Milyon Token, Milyon Bank, Toilogi, Sosyo, MilyonCard, Posmilyon, Genç Milyon İK, Yüzdeyüz Müzik, Yüzdeyüz Film, Milyon Performance Hall, Milyon Beach’in yer aldığı şirketler grubudur.​
Aralarında Zeytinli Rock Festivali, Kuşadası Gençlik Festivali, Çukurova Rock Festivali, Samsun Gençlik Festivali’nin de bulunduğu Türkiye’nin dört bir yanında onlarca festival gerçekleştiren Milyon Yapım, Türkiye’nin ilk franchise festivaline de imzasını atan kurumdur.

Milyon token, token sahiplerine birçok fayda sağlamayı hedeflemekte olup konserlere VIP giriş ayrıcalığı şansı, sezonluk veya etkinlik bazlı aktivitelere ücretsiz katılım fırsatı, festival biletlerinde öncelikli satın alma gibi fırsatı Festival konser biletlerinde indirim fırsatları şansı tüm ayrıcalıklarla öncelikli katılma imkânı sağlayacaktır.

27 Aralık 2022 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında ön satışa sunulan Milyon Token’ın (MLYN) ön satış arzı ise 3 milyon adettir.

DJM

Dijimedya Token (DJM), Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) token’dır. Değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan Dijimedya Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşteriler arasında bir köprü görevi görecektir. Dijimedya Bilgi İletişim Hizmetleri yazılım, müzik yapım, yayıncılık alanlarında çalışmaktadır.

Ayrıca Dijimedya, Osmangazi Köprüsü ve İstanbul-İzmir Özel Otoyolu boyunca hizmet vermektedir. Oksijen tesisleri içerisindeki Oksijen Radyo müzik yayınlarını yapmakta ve bu radyo yayını ile otoyol üzerindeki perakende ve restoran zincirlerine de reklam konusunda katkı sağlamaktadır. Bu sayede mağazalar ve restoranlar Oksijen Radyo’ya reklam vererek müşterilerine kampanyalarını duyurabilmektedirler.

DJM Toke ile mağaza içi müzik yayınlarında indirim, düzenlenecek etkinliklere öncelikli katılım, her ay dağıtılacak hediye kartlarından yararlanma şansı gibi ayrıcalıklarla öncelikli katılma imkânı sağlayacaktır.

27 Aralık 2022 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında ön satışa sunulan Dijimedya Token’ın (DJM) ön satış arzı ise 3 milyon adettir.

FCTR

FullCharger, hem Şarj Ağı İşletmecisi hem de Uzman Proje Yüklenicisi olarak faaliyet gösteren öncü bir e-mobilite şirketidir. 2007 yılından itibaren elektrikli araç şarj altyapıları konusunda faaliyet gösteren FullCharger, Amsterdam, Atina, Paris, Sofya, Bükreş, İstanbul gibi birçok Avrupa başkentinde ‘ilk’ şarj istasyonlarını kurmak ile birlikte dünya üzerinde birçok ülkede faaliyet göstermektedir.

Türkiye’nin ilk şarj operatörü olan FullCharger, ilk şarj ünitesini de kuran şirkettir. FullCharger, Başbakanlık Ofisi ve konutu başta olmak üzere devlet kurumları, büyükşehir belediyeleri ve otomotiv firmaları ile çalışmalar yapmaktadır.

FullCharger’ın misyonu; verimli bir ekosistem yaratarak, entegre olarak hareket eden, ilk, adanmış pazar yapıcısı ve öncüsü olmaktır.

FCTR token ile mobil uygulama üzerinden anlaşmalı yakın otoparkı bulma, rezervasyon ve indirim şansı, vale servislerinde yeniden kayıt olmaksızın ödeme yapma ve araç kiralama şirketlerinde avantajlı fiyatlara erişme gibi pek çok ayrıcalıklarla ulaşma imkânı sağlayacaktır.

27 Aralık 2022 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında ön satışa sunulan FCTR Token’ın (FCTR) ön satış arzı ise 5 milyon adettir.

KAFFE

Kaffee Token (KAFFE), Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) token’dır. Değerini müşteri etkileşiminden alan Kaffee Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşteriler arasında bir köprü görevi görecektir. Kaffee Token (KAFFE) sahiplerine kahve tarlalarında ve üçüncü nesil kahve dükkanlarında farklı fayda, eğlenceli ayrıcalık ve öncelikler sunulacak bir “utility token”dır. NFT’ler de KAFFE ekonomisi içerisinde alınıp satılabilir dijital varlıklar olarak yer alacaktır. Kaffee token sahiplerine özel kahvelerin ön tadımına davet imkanı, özel KAFFE tasarımlı kahve hediye paketi kazanma şansı, yerli, yabancı birçok 3. nesil kahve dükkanında ücretsiz kahve tadımı fırsatı gibi ayrıcalıklardan yararlanma imkânı sağlayacaktır.

27 Aralık 2022 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında ön satışa sunulan Kaffee Token’ın (KAFFE) ön satış arzı ise 1 milyon 900 bin adettir.

PODI

Podcast Dinle Token (PODI), Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) token’dır. Değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan Podcast Dinle Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşteriler arasında bir köprü görevi görecektir.

PODI token sahiplerine Podcast Dinle APP üzerinden, dinledikçe PODI Token ödülü kazanma ve – ‘‘PREMIUM’’ üyelerine özel içerikleri dinleme şansı, NFT kulaklık pazaryerinden kulaklıklar alım-satım veya kiralama şansı yakalama fırsatı gibi ayrıcalıklardan yararlanma imkânı sağlayacaktır.

27 Aralık 2022 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında ön satışa sunulan Podcast Dinle Token’ın (PODI) ön satış arzı ise 4 milyon adettir.

BRTT

Bitexen Racing Team Token (BRTT), Ethereum blokzinciri üzerinde ERC-20 standartlarında üretilmiş bir hizmet (utility) token’dır. Değerini şirket başarısı ve müşteri etkileşiminden alan Bitexen Racing Team Token; kullanıcılarına sunacağı fırsatlar, hediyeler ve benzeri avantajlar ile şirket ve müşteriler arasında bir köprü görevi görecektir. Motor sporları ekonomisi birçok otomobil ve motosiklet markasının fabrikaları düzeyinde desteklenen ve ekonomisinin temelini motor üreticilerinin sponsorluğu üzerine inşa edilmiş durumdadır. Bitexen Racing Team, geleceğin yetenekli pilotlarının keşfedilmesi, tüm motor sporları tutkunlarının bu spora ilişkin hayallerini deneyimleyeceği alanlar yaratılması, toplulukların ayrıcalıklı bir şekilde motor sporlarına ilişkin sunulabilecek faydalara erişebilmesi için yola çıkıyor.

BRTT token sahiplerine farklı zamanlarda ve kategorilerde yapılacak etkinlikler sürdükçe token kazanma fırsatı, uluslararası motor sporu etkinliklerine davet şansı, farklı motor sporu etkinliklerine özel tasarlanmış fantezi oyunlarına katılım ve ödüller gibi ayrıcalıklardan yararlanma imkânı sağlayacaktır.

27 Aralık 2022 ile 15 Şubat 2023 tarihleri arasında ön satışa sunulan Bitexen Racing Team Token’ın (BRTT), ön satış arzı ise 3 milyon adettir.

Bitexen’de ön satışa sunulan yedi yeni token ve daha birçok kripto varlık hakkında daha fazla bilgi almak ve ayrıcalıklardan faydalanarak kayıt olmak için tıklayın.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!