Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen’den Büyük Referans Kampanyası: Getirdiğin Her Kullanıcı İçin Sana ve Arkadaşına 120 TL Değerinde 20 BTXN Hediye

Dijital Varlık Alım-Satım Platformu Bitexen, büyük referans kampanyasını başlattı.

Türkiye’nin en geniş ürün yelpazesine sahip dijital varlık alım-satım platformu Bitexen, referans kampanyası kapsamında arkadaşını davet eden her kullanıcıya ve davet ettiği kullanıcıya yaklaşık 120 TL değerinde 20’şer BTXN hediye ediyor.

Referans Kodunu kullanarak yeni üyelik oluşturan, güvenlik, doğrulama adımlarını tamamlamış, “müşteri tanıma formu”nu doldurmuş ve kullanıcı olarak kaydını tamamlamış her kullanıcı, Referans kampanyası koşullarına uygun olmak kaydıyla 20 BTXN ödül kazanacaktır.

Referans olunan her bir yeni kullanıcı da “müşteri tanıma formunu” doldurduktan ve kullanıcı olarak kaydının tamamlanmasından sonra 20 BTXN ödül kazanacaktır.

20 BTXN kazanmak ve arkadaşlarınıza da referans olarak daha çok BTXN kazanmak için bu linkten üye olabilirsiniz.

Bitexen’in resmi web sitesinde yer alan paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

Referans veren ve 12.08.2022 tarihinden önce üyelik oluşturan ya da üyelik oluşturduğu halde güvenlik ve doğrulama adımlarını 12.08.2022 tarihinden sonra tamamlamayan kullanıcılar bu referans programı dahilindedir. Bu Program diğer kampanyalar ile birleştirilemez, herhangi bir hesaba ödeme olarak kullanılamaz, herhangi bir kişi/hesaba devir ya da temlik edilemez, değişiklik talebinde bulunulamaz.

Detaylı bilgi için buraya, üye olmak için buraya tıklayınız.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!