Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitexen’den Deprem Bağışları İçin 3 Yardım Kuruluşuna Kripto Para Cüzdan Adresi

Türkiye merkezli kripto para borsası Bitexen, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depreme yönelik bağış  çalışmaları kapsamında 3 büyük yardım kuruluşuna kripto para cüzdan adresi sağladığını duyurdu.

Bitexen, yakın tarihte resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı gönderide, Kahramanmaraş’ta meydana gelen depreme yönelik bağış çalışmaları kapsamında Türk yardım kuruluşları Hayata Destek, Türk Kızılay ve Toplum Gönüllüleri (TOG) adına bünyesinde çeşitli kripto para cüzdan adresleri açtığını duyurdu. Bitexen, bu cüzdanlarda toplanılacak bağışların depremzedeler için ilgili yardım kuruluşlarına aktarılacağını bildirdi.

Bitexen, 3 yardım kuruluşu için de  Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Tether (USDT) olmak üzere üç farklı ağda ayrı ayrı kripto para cüzdan adresi sağladı ve kullanıma sundu. Bitexen tarafından oluşturulan adresler üzerinden söz konusu yardım kuruluşlarına bağış yapmak için bu linki kontrol edebilirsiniz.

Bitexen açılan bağış cüzdanlarının yanı sıra Ahbap Derneği ile beraber bölgeye su, hijyen ve giyim tedariği sağladıklarını ayrıca günlük sıcak yemek imkanı oluşturabilmek için çeşitli çalışmalar içerisinde bulunduklarını açıkladı.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!