Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex EOSIO ile Blockchain Üreticisi Olacak

Hong Kong merkezli bir kripto para borsası olan Bitfinex, pazar payının %10’dan fazlasına sahip olarak en büyük Bitcoin borsası olma unvanını taşıyor. Dijital varlık türleri ve likidite sağlayıcıları için teknoloji harikası hizmetler sunuyorlar. Yüksek hacimli blockchain kapasitesi için artan talepleri yasal ve teknik olarak karşılayabilmek adına gelişmiş teknoloji arayışları sürerken, kayda değer bir katkı sağlayabileceğini düşündükleri EOSIO topluluğu ile karşılaştılar.

Bitfinex’in attığı son tweet:

“Bitfinex kendisini bir “EOS Blok Üreticisi” adayı olarak tanıtmaktan gurur duyuyor.”

Bitfinex, EOS‘un geleceği hakkında ciddi fikirleri olan takımlara sermaye sağlayan, onları yetiştiren ve danışmanlığını yapan bir enkübator olarak görev alacak. Oluşturdukları ekip, bu endüstriden çok yönlü geliştiriciler timi, yasal uzmanlar, teknik destek temsilcisi ve endüstri taraftarları gibi çeşitli yetkinlikteki 100’ü aşkın kişiyi barındıracak.

Bitfinex ekipleri hakkında şu yorumda bulundu:

“Ekibimiz, çalışma süremiz boyunca değeri ölçülemeyecek boyutta endüstri deneyimi edindi ve bu hazineyi etrafımızdaki diğer ekipleri de zenginleştirmek ve mümkün olan her an bilgi paylaşımı ve rehberlik hizmeti sağlayarak kullanmayı hedefliyoruz.”

Blok üreticisi adayı olarak merkezsizleştirilmiş dijital varlık alanının açık kaynaklı doğasını büyütme sözü veriyorlar. Ancak bu yoğun araştırma süreci, iş birlikleri ve topluluk geliştirilmesi ile mümkün kılınabilir. EOSIO’da gördükleri potansiyeli kendi araştırma, geliştirme ve yürürlüğe geçirme teknikleri ile ileri seviyede birleştirmeyi hedefliyorlar.

Yüksek performanslı bir merkezi olmayan kripto para ticaret platformu olan EOSfinex, EOSIO’nun ölçeklenebilirliğini ve potansiyelini birleştirmeyi de hedefliyor. EOSIO teknolojisi ile birlikte Bitfinex geliştirme ekibinin finansal ve geliştirme uzmanlığı üzerine kurulacak. EOSfinex, yüksek ölçeklendirilebilir borsa platformunun hizmete başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

“EOSfinex hız, şeffaflık, ve ölçeklendirilebilirlik göz önünde bulundurualarak geliştirildi ve EOSIO temelli iletişim ağları üzerine kurulmuş ilk teminatlı borsa olacak.”

Teminat veren bir borsa platformu geliştirmenin yanı sıra EOSfinex, güvenli ve sezgisel bir EOS cüzdanı geliştirilmesine de önderlik edecek. Bu ortaklık, EOSIO platformunun DApps’in yatay ölçeklendirilebilirliği için kaldıraç gücü olarak kullanılacak. Arayışları Bitfinex’i EOSIO platformuna getirdiğinden, sadece bir saniyede on binlerce işlemi en düşük ücretlendirme ile gerçekleştirmeyi planlıyorlar.

Bir Bitfinex kullanıcısı olan Judy Steven konu hakkında:

“Bahsi geçen gelişmeler çok heyecan verici. Geliştirmekte olduğunuz “sezgisel cüzdan” hakkında daha fazla bilgi sahibi olmayı isterim.” dedi.

Borsacı Ariana Paul:

“Tebrikler Bitfinex! Bitfinex’in EOS çevresine getireceği büyük başarıları görmeyi dört gözle bekliyorum. EOS için yakın zamanda üç haneli bir değer tahmin ediyorum.” şeklinde konuştu.

Piyasa gözlemcisi Lessie Grundon:

“Dürüst olmak gerekirse, bunun iyi bir gelişme olduğunu düşünmüyorum. Bana kalırsa merkezsizleştirme işlemi sadece rastgele kimselerin blok üretme hakkına sahip olması ve çok önden ilerlemesinden ibaret.” yorumlarında bulundu.

EOS son zamanlarda piyasadaki en çok kazananlardan olup göze çarpar şekilde %52’lik hacim artışı ile 13.19 Dolar’lık bir değere ulaşarak, değer kaybetme eğilimi olan davranışlar sergiledi. Piyasa hacmi kazandığı da son ölçümlerle 10 Milyar Dolar’lık hacme sahip oluşundan görülüyor.

Kaynak: AMBCrypto

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment