Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex Kripto Para Borsası BitTorrent Token’i Listelediğini Duyurdu!

Tron Foundation ve Tron‘un geçtiğimiz sene satın aldığı BitTorrent tarafından piyasaya sürülen TRC-10 tipi kripto para birimi BitTorrent Token, oldukça başarılı bir piyasaya çıkış sonrası listelenmeye ve yeni kullanım kanalları elde etmeye devam ediyor.

Ticari hacme göre dünyanın en büyük kripto para borsası konumundaki Binance’nin ICO platformu Binance Launchpad aracılığıyla ilk satışı yapılan BTT, 15 dakika gibi oldukça kısa bir sürede milyonlarca dolarlık satış elde etmiş ve bu olayın ardından günler geçmesine rağmen değerini altıya katlamıştı. Özellikle BitTorrent ağı içerisindeki indirme veya dosya yüklemelerde kullanıcıların kullanabileceği token olarak tasarlanan BitTorrent, hem kullanımı hem de arkasındaki firmalar nedeniyle oldukça güçlü bir proje olarak lanse edilmekte.

Önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Bitfinex de 19 Şubat tarihinde resmi Twitter hesabından BitTorrent Token’i listelediğini duyurdu. BitTorrent söz konusu borsada şuan için Bitcoin ve ABD doları paritelerine sahip olacak.

Basın saatine göre CoinMarketCap üzerinde en büyük 1743. kripto para olarak görülen BitTorrent, 0.000929 dolarlık birim fiyata ve toplam 990.000.000.000 adet BTT’ye sahip. BitTorrent Token’in 24 saatlik ticari hacmi ise 229 milyon dolar olarak öne çıkmakta ve dikkat çekmekte. BitTorrent’in yanı sıra projenin arkasındaki Tron ise diğer kripto paralara nispeten daha düşük bir ivme ile şaşırtıcı bir grafik çizmekte.

Bitcoin, Ethereum, XRP, EOS, Bitcoin Cash gibi kripto paralar çift haneli yükselişler yaşarken, Tron basın saatine göre sadece %4.96’lık bir artışa sahip.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment