Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex OKEx’in Tokenlarını Desteklemeye Başladı

Kripto para borsalarından Bitfinex, OKEx’in iki tokenını desteklemeye başladı. Bunlardan birisi OKEx’in utility tokenı olan OKB, bir diğeri de sabitkoini olan USDK.

Sektörün en büyük şirketlerinden biri olan Bitfinex geçtiğimiz gün bir basın duyurusu paylaştı ve bu iki tokenı desteklemeye başladığını açıkladı. Şirket bu tokenlar için özel ticaret paritelerinin hazırlanacağını de belirtti. Şu ana dek yapılan açıklamalara göre kullanıcılar ABD Doları, Bitcoin, EOS, Tether (USDT) ve Ether kullanarak OKB ve/veya USDK alıp-satabilecekler.

OKEx platformuna özgün olan OKB adlı token bundan kısa bir süre önce kullanıma sokulmuştu. Bu tokenın geliştirilmesinin başlıca amaçları arasında OKEx kullanıcılarının platformdaki bazı işlemleri bu token ile kolaylıkla yapmalarını sağlamak vardı.

OKEx’in kıdemli yöneticilerinden Andy Cheung, geçtiğimiz günlerde Bitfinex ile yaptıkları işbirliğine ilişkin bir açıklama yaptı ve ileride bu gibi çalışmalarının sıklaşmasını umduğunu vurguladı:

“OKB’nin Bitfinex’te desteklenmeye başlaması bizim için daha sadece ilk adım. Kendi ekosistemimizi genişletmek için daha fazla borsayla çalışmaya devam edeceğiz.”

ERC-20 standardına göre geliştirilen ve an itibarıyla Ethereum ağı ile desteklenen OKB bu yılın sonlarına doğru OKChain’e aktarılacak. OKEx, geliştirdiği bu OKChain’i ayrıca merkezsiz bir borsa kurmak için kullanacak gibi görünüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment