Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Kripto Para Borsası Bittrex Avrupa Pazarına Girmek İstiyor

ABD‘deki Bittrex kullanıcıları bundan böyle platformda işlem yaparken eskisine kıyasla çok daha düşük bir işlem ücreti ödeyecekler.

Kripto para sektörünün en büyük borsalarından biri olan Bittrex geçtiğimiz gün bir duyuru yayınladı. Şirket bu duyurusunda ABD’de ikamet eden müşterilerinden kestiği işlem ücretini düşürdüğünü ve kullanıcıların artık çok daha ucuz bir şekilde işlem yapabileceklerini belirtti.

Şirketin bu duyurusu kısa süre içerisinde ilgi çekmeyi başardı. Ancak duyurunun en az bu kadar ilgi çeken ikinci bir kısmı daha var. Şirket yayınladığı bu duyuruda ayrıca bu yaz mevsiminde euro pazarına giriş yapmayı düşündüğünü açıkladı. Şirket bu düşüncesini hayata geçirirse ilk kez euro ticaretini desteklemiş olacak.

Sektördeki bazı isimler Bittrex’in böyle bir adım atmasına pek şaşırmadılar. Çünkü şirket bundan çok kısa bir süre önce ABD’de ikamet eden kullanıcıların 32 farklı kripto paraya erişimini yasaklama kararı almıştı. Bunun başlıca sebebi olarak ise ABD’deki yasal belirsizlikler gösterilmişti.

Şirket yasal bağlamda herhangi bir sorun yaşamamak için platformdaki KYC standartlarını da yükseltmeye ve kullanıcıları daha yakından takip etmeye başladı. Sektörün önde gelen şirketlerinden olan Bittrex bu süreçlerin ardından ne kadar başarılı olacak göreceğiz.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment