Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex, VeChain [VET] Token Değişim Duyurusu Yaptı; Fiyat Yüzde 12 Artış Yaşadı

27 Ağustos tarihinde, önde gelen kripto para borsalarından birisi olan Bitfinex, Vechain [VET] Token değişim programı hakkında detayları paylaştı. Platform Temmuz ayının başlarında diğer bir kaç kripto para borsası ile beraber VEN’den VET’e olan token değişim işlemini destekleyeceğini açıklamıştı.

Bitfinex yukarıdaki tweet’in üzerine başka bir tweet daha atarak, platform üzerindeki VET tokenlerinin devam etmekte olan Ana Ağ geçiş işlemi yüzünden geçici bir süreliğine ”pasif” duruma getirildiğini duyurdu.


Söz konusu token değişim işlemi 1’e 100 oranında yapılacak. Daha açıklayıcı olmak gerekirse, bir VEN tokeni karşılığında 100 VET tokeni verilecek. Bitfinex’in VET için sunduğu pariteler şu an için BTC, ETH ve USD’den oluşmakta. Borsanın yaptığı açıklamaya göre VET trading işlemleri 28 Ağustos tarihinde Türkiye saatine göre 18:00 itibariyle başlayacak.

Bitfinex aralarında BTC/USD, ETH/USD, EOS/USD, ETC/USD, BTC/EUR, ETH/EUR,ve NEO/EUR gibi paritelerin bulunduğu büyük kripto para borsalarından bir tanesi.

CoinMarketCap verilerine göre, VeChain’in basın saatine göre birim fiyatı 0,018631 dolar olurken, söz konusu kripto para birimi %12’nin üzerinde bir artış yakaladı. VeChain’in toplam piyasa hacmi 1 milyarın üzerine çıktı ve 24 saatlik ticari hacmi ise 43 milyon dolar civarında ve artmaya devam ediyor.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment