Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex Yatırımcısı, Binance Benzeri Bir Borsa Tokeni İçin 21 Milyon Dolar Topladı

OTC trading konusunda uzmanlaşmış isimlerden birisi olan ve aynı zamanda ünlü kripto para borsası Bitfinex’in baş yatırımcıları arasında yer alan Dong Zhao’nun geliştirdiği bir kripto para cüzdan uygulaması olan Çin merkezli Renren Bit adlı kripto para firması 21 milyon dolarlık bir yatırım almayı başardı.

21 milyon adet RBB tokeni satışını Pazartesi günü itibariyle gerçekleştiren platform, her bir koini ise 1 USDT’ten sattı. Bu sayede toplamda 21 milyon dolarlık bir fon elde eden Zhao, bu yeni çıkan RBB tokenlerinin de Binance’in borsa kripto parası BNB’ye benzer bir stilde olacağını ifade etti.

Bu yapılan satış işleminin Pazartesi günü başladığı ve aynı gün içerisinde bittiği ifade edilirken, toplamda satış sürecinin ise 5 saat sürdüğü açıklandı. Firmadan yapılan açıklamada ayrıca token satın alım işlemine katılan yatırımcılara iki günlük bir ek düşünme süresi verildiği ve fikir değiştirenlerin yatırımlarını geri iade edebileceği ifade edildi.

Koinin white paperında yazan ifadelere göre, bu token ERC 20 temelli olacak. RBB’nin, platformun sunduğu OTC trading hizmetlerinde kullanılması durumunda müşterilere çeşitli komisyon indirimleri sunması bekleniyor. Bu satışa sunulan 21 milyon tokenin ise, toplam sirkülasyonun yüzde 50’si olduğu ifade edildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment