Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Genesis’in Kripto Para Kredileri Rekor Oranda Büyüdü

Kripto para sektöründe yeni yeni baş vermeye başlayan kredi ortaklıkları ve platformlarının en öncü ve en başarılı örneklerinden birisi olan Genesis, bu yılın ikinci çeyreğinde rekor bir büyümenin altına imza attı.

Genesis Global Trading firmasının kredi kolu olan Genesis Global Capital’in bu alanda elde ettiği hacimlerde rekor bir artış yaşanıyor.

New York temelli firmanın, bu yılın ikinci çeyreğinde kredi portföyüne toplamda 746 milyon dolarlık bir ekleme yaptığı belirtiliyor. Bu rakam ile birlikte Mart 2018’de ortaya çıkan bu oluşumun elde ettiği toplam hacim miktarı ise 2.3 milyar dolar seviyesini geçti.

Bu yılın ikinci çeyreğinin başında, yani Mart 2019’da toplamda 1.53 milyar dolarlık bir hacme sahip olan Genesis’in, yılın ikinci çeyreğinde ise tam yüzde 48’lik bir büyüme gösterdiği ifade edildi.

Eski Wall Street traderı ve firmanın CEO’su Michael Moro ise konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada şu an için işlerin kendileri açısından iyi gittiğini belirtti ve şunları ekledi:

”Şu anda açıkçası boğa piyasasında işlerin nasıl gittiğini anlıyoruz. 2018’de işe başladık ve şu an piyasa şartları bizim için iyi durumda. Bu yılın ikinci çeyreğinde elde ettiğimiz rakamlardan dolayı oldukça mutluyum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment