Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex’te Geçen Ay En Çok Kazanan 5 Kripto Para Yatırımcısı

Kripto para borsası Bitfinex yatırımcılarına kazandırmaya devam ediyor. Bitcoin fiyatı geçtiğimiz günlerde yükselişe geçmişken bazı yatırımcıların da yüksek kar elde etmeyi başardığı ve borsanın en çok kazananları arasına girmeye hak kazandığı görülüyor. 

Bitfinex kripto para borsasının işlem hacmi CoinMarketCap verilerine göre 147.024.633 USD (10.943 Bitcoin‘e eşit) oldu. Bu da son bir haftalık verilere göre %33.65 oranında bir yükseliş demek. En iyi kripto para borsası listesine 7. sıradan giriş yapan Bitfinex üzerinde son 24 saat içerisinde en çok işlem gören pariteler sırasıyla BTCUSD, ETHUSD, USTUSD, BTCUST ve BTCEUR oldu. Bitcoin ise şu anda 13.384,99 dolardan işlem görüyor.

Bu ay Bitfinex borsasında en çok kazanan yatırımcılar ise realized ve unrealized profit bazında ele alındı. Realized profit, bir varlığın satışı sonrasında gerçekleşen kazançları temsil eder. Unrealized profit ise gerçekleşmemiş, henüz satışı yapılmamış varlıkların getirdiği, kağıt üzerinde bulunan kazançları anlatır.

İşte Bitfinex’te en çok kazanan yatırımcıların listesi…

Haftanın realized profit bazında en çok kazananları

  • john_j_brown: Bitfinex kripto para borsasının realized profit bazında en çok kazananı john_j_brown oldu. Elde ettiği kar oranı 202.715,55 dolar olarak paylaşılan kullanıcının Twitter adresinde bulunan biyografisine bakıldığında kripto para traderı ve spekülatörü yazdığı görülüyor.
  • NoPlzNo: Bu kullanıcı ise Bitfinex borsasının realized profit bazındaki kazananlar listesine ikinci sırasından girdi.  Kullanıcının borsada toplamda 26.001,90 dolar kar elde ettiği paylaşılıyor.
  • slimeCN: Üçüncü sıradan listeye giriş yapan slimeCN, Bitfinex’te toplamda 7.864,50 dolar kazanç elde etti.
  • Muller: Listenin dördüncüsü olan trader, Bitfinex üzerinde 7.297,47 dolar kar elde etmeyi başararak kazananlar listesine girmeyi başardı.
  • wtfbbq: Listenin ilk beşi arasında beşincilikle dahil olan wtfbbq adlı trader, Bitfinex’te 5.019,19 dolar kazanç elde etti.
Haftanın unrealized profit bazında en çok kazananları
Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!