Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitfinex’ten Merkezi Olmayan Borsa: Eosfinex

Bitfinex, Eos.io platformunda yerleşik merkezi olmayan bir kripto para borsası oluşturacağını açıkladı. Yeni platform Eosfinex, Eos.io‘nun merkezi olmayan uygulama altyapısını kullanılarak oluşturulan ilk borsa olacak.

Bitfinex, Eosfinex’i Geliştirmek İçin Eos’la İşbirliği Yapacak

Bitfinex, Eos.io‘nun prokolünü kullanarak kurulan ilk merkezi olmayan borsa olacak. Eosfinex‘in kripto paraların ticareti için hızlı, şeffaf ve güvenilir bir platform olacağı iddia ediliyor.

Bitfinex‘in CEO‘su J.L. Van Der Velde şunları söyledi :

“Yüksek performanslı ve güvenilir zincir değişimi olayını daha ileri götürmek için EOS.io‘dan oldukça umutluyuz ve bir o kadar da heyecanlıyız.”

Block.one, Eos.io platformu aracılığıyla blok zinciri ölçeklenebilirliğini geliştirmeye yönelik değişmez bir özveri sergilemeye devam ediyor. Bu işbirliğinin tüm merkezi olmayan ticaretler için önemli ilerlemeler sağlayacağını umuyoruz.”

Van Der Velde, merkezi olmayan borsaların “blok zincir endüstrisi için temelde dönüştürücü yetenekleri temsil ettiğini” de belirtti.

 

Tether/Bitfinex Puerto Rico Bank’ı Satın Alacak Mı? ?

Yerel basında yakın zamanda, Porto Riko merkezli hedge fonu Putnam Bridge Funding‘in CEO‘su olan Nicholas Prouty‘un, Tether‘in Karayipler‘de bir banka satın almak istediğini söylediği bildirildi.

“Bir grup “kripto çocuğu” Porto Riko’da bir banka satın almaya oldukça yakın. Bunun en büyük sebebi, Birleşik Devletler’deki herhangi bir bankanın kriptoyu kabul etmeye istekli olmamasıdır. Porto Riko bir bölge olduğundan burada böyle bir şey mümkün. Burada oldukça farklı bankacılık yapılarına imkan tanıyan bazı bankacılık lisansları var.”

“Çalıştıkları banka, bu tür bir sorumlulukla onlarla çalışmaya devam etmek istemedi. Bu durum rezerv oluşturmak için bir bankanın satın alınmasını gerekli kıldı. Yakında kriptolu bankacılık yapacaklar.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment