Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitFlyer Beş Büyük Kripto Parayı Listeledi!

Önde gelen popüler kripto para borsalarından birisi konumundaki bitFlyer, Avrupa ile Amerika içerisindeki kullanıcılarına daha fazla kripto para sunmak için harekete geçmiş gibi gözüküyor. Japonya merkezli bitFlyer son zamanlarda Avrupa ile ABD pazarına yönelmesi ile gündeme gelmekteydi.

Kripto para borsasından yapılan açıklamaya göre Avrupa içerisinde Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Litecoin, Lisk ve Monacoin listelenirken, Amerika içerisinde ise sadece Bitcoin Cash, Ethereum Classic ve Litecoin listelendi. Platformda daha önceden sadece Bitcoin ve Ethereum yer almaktaydı.

BitFlyer Avrupa kurucu başkanı Andy Bryant konu hakkında yaptığı açıklamada yeni kripto para birimleri ekleyerek bitFlyer’ın alım/satım tekliflerini ciddi bir şekilde arttırdıklarını ve müşterilere dünyadaki en büyük ve en heyecan verici alt koin’lerden bazılarını sunduklarını dile getirdi. Söz konusu kripto paralar daha önce sadece borsanın Japonya içerisindeki platformunda yer almaktaydı.

2014 yılında piyasaya giriş yapan bitFlyer Japonya içerisinde ticari hacme göre en büyük kripto para borsalarından birisi. Borsa buna ek olarak başarılması zor olan bir şeye de imza attı ve hem Japonya, hem Amerika, hem de Avrupa içerisinde resmi kripto para lisansını elde etti. Söz konusu izinlere sahip borsaların sayısı oldukça kısıtlı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment