Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitget’ten Fetch.ai’ye 10 Milyon Dolarlık Yatırım

Kripto para borsası Bitget, popüler yapay zeka (AI) blockchain platformu Fetch.ai (FET) ile stratejik ortaklık kurduğu ve projeye 10 milyon dolar fon taahhüdünde bulunduğunu belirtti.

Bitget 27 Nisan tarihinde yayınladığı basın açıklamasında, Fetch.ai ile stratejik bir ortaklık kurduğunu ve bu kapsamda projenin ekosistemini geliştirmesi 10 milyon dolar fon taahhüdünde bulunduğunu açıkladı.

Borsa, Fetch.ai’nin yükselen potansiyelini sektördeki aktörlerin fark etmesi için pazarlama ve diğer konularda danışmanlık hizmeti vereceğini açıkladı. Bunun yanı sıra Fetch.ai ekosistemi tokenlarının borsanın launchpad platformunda listelenmesi konusunda da destek olunacağı bildirildi.

Konu hakkında açıklamada bulunan Bitget, ChatGPT tarafından başlatılan yapay zeka konusundaki heyecanın insan üretkenliği ve yaratıcılığını geliştirmede yapay zeka teknolojisinin potansiyelini görmelerini sağladığını belirtti.

Bitget Genel Müdürü Gracy Chen, ortaklık hakkında yaptığı yorumda potansiyeli gördüklerinde bunu anladıklarını ve Fetch.ai’nin geleceğine güvendiklerini belirtti. Bunun yanı sıra Chen, potansiyel vadeden diğer şirketlerle de ilgilendiklerini açıklamalarına ekledi.

Fetch Ai CEO’su Humayun Sheikh, ortaklıktan çok memnun olduklarını ve dünyanın en iyi kripto türev borsası ile çalışmaktan gurur duyduklarını belirtti. CEO, yapay zekanın blockchain’e uygulanması konusunda sınırsız fırsat bulunduğunun altını çizdi.

Coingecko verilerine göre son 30 gün içerisinde %3,5 değer kaybeden FET, son 24 saat içerisinde %5,5 düşüş yaşayarak yazım itibariyle 0,336 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!