Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitGo, Geleceğe Hazırlanıyor: Hedef 1 Trilyon Dolarlık Portföye Hizmet Vermek

Kripto para cüzdanı üreticisi BitGo, sektöre ciddi bir soluk getirmeye hazırlanıyor. 2013 yılından bu yana sektörde sunduğu çözümler ile adından sıkça söz ettiren platform, artık işlerini büyütmeye ve daha fazla müşteriye hizmet vermeye hazırlanıyor.

Kripto para sektöründe, yatırımcıların ürünlerinin güvenliğinden emin olmaması, şu anda gerçekten büyük bir handikap olarak ortaya çıkarken, birçok otorite; bu durumun kurumsal yatırımcıyı sektörden uzak tutan yegane şey olduğu fikrinde birleşiyor.

Bu noktada hem kompleks sayılabilecek yazılımları bir araya getirmek hem de bunun için gerekli yasal prosedürleri çıkarmak ve ilgili kurumlardan izin alıp hizmet vermek, gerçekten de zahmetli bir iş. Ancak BitGo CEO’su Mike Belshe’ye göre, şirket olarak bunu başarmaktan pek de uzak değiller. Belshe, yeni hedeflerinin 1 trilyon dolarlık ürünü portföylerine almak olduğunu belirtirken, şöyle diyor:

”Şu anda arkadaşlarımla 1 trilyon dolarlık ürünü portföyümüze alabilir miyiz diye düşünüyoruz ve bununla ilgili beyin fırtınası yapıyoruz. Elbette ki şu an bulunduğumuz duruma bakınca, bu biraz gerçek dışı bir hedef olarak göze çarpabilir ancak biz yine de bu konuda hazırlıklı olmalıyız ve buna göre plan yapmaya gayret ediyoruz.”

BitGo, gerekli düzenlemeleri ve iyileştirmeleri yaparak sektörün kanayan yaralarından birine -hatta belki de en önemlisine- çare bulmayı amaçlıyor. Coinbase’in de benzeri çözümler sunduğunu göz önüne alırsak, bu durum gerçekten de başarılabilir gibi durmakta. Bakalım zaman bize neler gösterecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment