Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitGo, Rakibinden Kritik Bir İsmi Transfer Etti

Kripto para sektöründe güvenli saklama ve depolama işlemlerinde görev yapan BitGo firmasının yapacakları gerçekten de çok önemli olarak nitelendiriliyor. Bu alanda kurumsal yatırımcıların sektöre girişini kolaylaştıracak hizmetler sunmayı amaçlayan firmaya, kripto para sektöründe de ilgi çok büyük.

İşte bu noktada çalışmalarına devam eden Bit Go, son derece kritik bir ismi kadrosuna kattığını duyurdu. BitGo’ya benzer bir iş yapan ve yine güvenli depolama ve saklama alanında görev yapan Xapo firmasının üst düzey yöneticisi olan Pete Najarian ile anlaşan firma, bundan sonraki süreçte bu ismin satış ekibinde yer alacağını duyurdu.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan BitGo CEO’su Mike Belshe, bu kadar tecrübeli ve başarılı bir ismi kadrolarına katmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Başarılı yönetici, Najarian’ın tecrübesi ve vizyonu ile şirkete çok şey katacağına inandığını da söyledi. Belshe, sözlerine şunları ekledi:

”Pete, gerçekten de sermaye piyasaları konusunda uzman bir isim. Bu alanda uzunca bir süredir çalışıyor ve harika tecrübeleri var. Şimdi bunları bizim için kullanacak. Onun gibi başarılı bir ismi kadromuza kattığımız için çok mutluyum. BitGo olarak önümüzdeki dönemde daha da büyümeye devam edeceğiz.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment