Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analist: Alt Koinler ‘Spekülatif’ ve Onlara Talep Yok

Kripto para sektörünün en önde gelen analistlerinden birisi olan Josh Rager, Bitcoin fiyatı ve kripto para sektörünün son durumu hakkında konuştu. Başarılı analist, konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, ‘oldukça spekülatif araçlar’ olarak nitelendirdiği alt koinlere olan talebin son dönemde çok azaldığını ifade ederken, bu durumun da böyle devam etmesini beklediğini söyledi.

Katıldığı bir etkinlikte konuşan Rager, birkaç ufak istisna dışında birçok alt koinin trade edilmeye dahi değer olmadığını söyledi. Başarılı isim, genel manada yatırımcıların, haklı olarak, ana yatırım aracı olarak Bitcoin’i seçtiğini söyledi. Rager, sözlerine ise şöyle devam etti:

”Sektörde binlerce alt koin var. Bunların sadece birkaç tanesi dışında diğerleri çok spekülatif ve hiçbir değeri olmayan projeler. O yüzden bunları elde tutmaya gerek bile yok. Bu durum da devam edecektir. Artık kimse alt koinlere ilgi duymuyor. Genel manada herkes Bitcoin’e yöneliyor. Artık alt koinlerin birçoğu çöp ve spekülatif.”

Rager’ın ifadeleri aslında bazı veriler ile de desteklenir vaziyette. Kripto para sektöründe gördüğümüz birçok alt koin Bitcoin’e karşı adeta eziliyor. Bunun sonucunda da Bitcoin dominasyon seviyeleri gerçekten de çok yüksek seviyelere çıkmış durumda.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment