Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Grayscale Analisti: Bitcoin Halen Ederinin Üzerinde Değerleniyor

Kripto para sektörünün lider kripto para birimi olan Bitcoin’de fiyat yeniden başını yukarı kaldırır gibi oldu. Sektörün amiral gemisi olan Bitcoin’de fiyat, bu yazının kaleme alındığı dakikalarda 10 bin 700 dolara kadar çıkarken, konuyla ilgili olarak yapılan yorumlar da bazı değişiklikler gösteriyor.

Bazı analistler, Bitcoin’in bu yükseliş ile birlikte yeni bir koşuya çıkacağını ve fiyatın yeniden 13 bin dolar seviyelerine kadar çıkacağını iddia etse de, herkesin benzer fikirde olduğunu söylemek mümkün değil. Bununla birlikte, bazı alanlarda daha olumsuz bakan analistlerin de olduğunu söylemek gerekiyor.

İşte bu alanda bir araştırma yapan kripto para sektörünün en büyük yatırım firmalarından birisi olan Grayscale Investments, birçok dev yatırımcıya Bitcoin’in gerçek değerini sordu. Bu araştırmanın sonuçları da son derece ilginçti.

Buna göre, Grayscale’in yapmış olduğu bu ankete katılan yatırımcılar, Bitcoin’in şu anda 10 bin 700 dolarlık değerinin ‘abartı’ olduğunu ifade ederken, lider kripto para biriminin ederinin üstünde değer gördüğünü iddia etti.

Yatırımcılara Bitcoin fiyatının size şu an için ederi ya da normali nedir diye sorulduğunda ise, ortaya çıkan rakamlar 8 ila 10 bin dolar arası oldu. Bakalım, bu rakamlara Bitcoin inecek mi, ya da buradan çıkışa devam mı edecek?

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment