Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitGo, Tecrübeli İsim Nick Carmi’yi Ekibine Kattı!

Kripto para depolama hizmeti sağlayıcısı BitGo, kendi finansal hizmetler departmanı başkanı olarak tecrübeli forex alım satım uzmanı Nick Carmi’yi ekibine kattı.

Tower Research Capital’den ayrılan Carmi, Palo Alto merkezli BitGo’ya ani bir geçiş yaptı. Kendisi daha önce finans sektöründe 25 yıllık devasa bir tecrübeye sahip olmasıyla tanınmakta. BitGo CEO’su Mike Belsh konu hakkında yaptığı açıklamada Nick’in kendilerinin ihtiyaç duyduğu dijital varlıkların karmaşık teknolojisi ve geleneksel finans piyasaları arasında köprüyü kurma konusunda yardımcı olacağını vurguladı. Nick’in daha önce endüstriye çok büyük katkılar sağladığını açıklayan Belsh, bunun kripto para sektörü için devasa sonuçlar doğurabileceğini ima etti.

BitGo özellikle 2018 yılının ortalarından bu yana agresif bir şekilde genişlemeye gitti. Bu yılın başlarında Blockchain Capital’in BCAP menkul kıymet tokenlerini kendi depolama platformuna ekleyen firma, toplamda 100 üzerinde kripto para birimine destek sağlıyor.

Kripto para sektörü gelişmeye devam ederken, kurumsal yatırımcıların bu sektörde yatırım yapmaya başlaması için gereken en önemli olaylardan birisi de kesinlikle kurumsal depolama olarak bilinmekte. BitGo, Fidelity Investments gibi bir devin sektöre girmesine rağmen hala kripto paraları güvenle depolama konusunda alanındaki liderlerden birisi olarak bilinmekte.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment