Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bithesap Türkiye’de Bitcoin Borsa Deneyiminin Kalitesini Arttıracak!

Londra merkezli geliştirilen Bithesap Türkiye’de Bitcoin Alış/Satış deneyiminin kalitesini arttırmayı hedefliyor.

Kasım 2017’den beri Türkiye’de faaliyet gösteren Bithesap,  hızlı bir şekilde büyüyerek ortalama 150 BTC’lik günlük işlem hacmine ulaştı.

Dün itibariyle Segwit altyapısını tüm kullanıcılara aktive eden Bithesap’ ta kullanıcılara Bitcoin yatırabilmeleri için 3 ile başlayan yeni Bitcoin adresleri veriliyor. Aynı zamanda destekleyen cüzdanlara Segwit ile hızlı çekim yapmak mümkün.

Bithesap’ın öne çıkan en önemli özelliklerinden bir tanesi yüksek emir eşleştirme hızı. 100.000 TL altında market alım / satım emri gönderen kullanıcılar genelde bu sorunla karşılaşmasa da yüksek tutarlı işlemler gerçekleştiren kullanıcıların emirlerinin kademelerde alıcı veya satıcı olmasına rağmen anında gerçekleşememesi karşılaşılan bir durum. Büyük tutarlı işlem yapan kullanıcıların emirleri yavaşlama olmadan Bithesap da sadece milisaniyeler içinde gerçekleştirilebiliyor. Bu yüzden yüksek tutarlarda işlem yapan kullanıcılar tarafından tercih ediliyor.

Kullanıcı hesaplarının onaylanması ve para transferleri oldukça hızlı yapılıyor ve %90 kullanıcıların işlemleri sadece 15 dakikadan kısa bir süre içinde gerçekleşiyor. Birden fazla bankayla çalışıldığı için bu bankalardan birinde hesabınız olması durumunda havale işlemi ile transferler gerçekleştirildiğinden mesai saatleri dışında işlemler hızlıca gerçekleştirilebiliyor.

Google 2FA da dahil olmak üzere tüm güvenlik önlemlerine sahip borsada SMS ve Google 2FA aynı anda aktive edilerek güvenlik arttırılıyor.

Bithesap’ ta hacim ve emir türünden bağımsız sadece %0.2 komisyon uygulanıyor ve 5 Marta kadar düşük tutarlı işlemler yapan kullanıcıların da bu düşük komisyonla alış/satış yapabilmesi mümkün. Örnek olarak 1000 TL’lik Bitcoin alışı sadece 2 TL komisyon ödeyerek yapabiliyorsunuz.

Google 2FA da dahil olmak üzere tüm güvenlik önlemlerine sahip borsada SMS ve Google 2FA aynı anda aktive edilerek güvenlik arttırılıyor.

Bithesap’ ta hacim ve emir türünden bağımsız sadece %0.2 komisyon uygulanıyor ve 5 Mart’a kadar düşük tutarlı işlemler yapan kullanıcıların da bu düşük komisyonla alış/satış yapabilmesi mümkün. Örnek olarak 1000TL’lik Bitcoin alışı sadece 2 TL komisyon ödeyerek yapabiliyorsunuz

Bithesap’ı ziyaret etmek için: https://bithesap.com

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

1 Comment

  • Musti
    Posted 02 Mart 2018 - 14:46 14:46

    sadece Merkiyetsiz DEX olan Waves platformu varken, İngiliz şirketi Bithesap.com da neyin nesiymiş??

Leave a comment