Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bithumb İki Yeni Kripto Para Listelediğini Duyurdu – WTC ve ITC

Güney Kore‘nin en aktif kripto para borsalarından birisi olan Bithumb, Cuma günü yaptığı bir duyuruda Waltonchain (WTC) ve IoT Chain (ITC) isimli iki kripto para birimini listeleyeceğini açıkladı ve söz konusu açıklama sonrası WTC fiyatı %30, ITC fiyatı ise %50 civarında artış gösterdi.


Waltonchain, Ethereum benzeri bir ekosistem kurmayı hedefleyen bir blockchain projesi. Duyurudan önce de top 50 kripto para birimi arasında yer alan WTC, Perşembe günü sahip olduğu 4.10 dolarlık birim fiyattan 5.55 dolarlık birim fiyata kadar yükseldi. WTC son bir kaç haftadır hep yeşil bir tablo çizmiş olsa da, Ocak ayının sonlarında elde ettiği 46 dolarlık zirveden çok uzakta yer alıyor. WTC’nin yaşadığı sert düşüşün şirket içi bir para aklama skandalı ile ilgili olduğuna dair teoriler de mevcut.

Diğer bir yeni eklenen proje ise IoT Chain. IoT Chain adından da anlaşılacağı üzere Nesnelerin İnterneti ile ilgili bir proje. Bithumb’ın listeleme haberi ICT kripto para birimini Perşembe günkü 0.23 dolardan, 0.49 dolara kadar çıkardı ancak daha sonra belirli bir düzeltme yaşandı.

Basın saatine göre WTC’nin birim fiyatı 4.71 dolar ve son 24 saat içerisinde %7.56’lık bir ivme yakaladı.

ITC ise 0.37 dolar civarında seyretmekte ve son 24 saat içerisinde %26’nın üzerinde bir yükselişe sahip.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment