Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitmain, Daha Efektif İki Adet Yeni S17 Miner Çıkarıyor

Kripto para sektörünün en ünlü madencilik şirketlerinden birisi olan Bitmain, yaptığı açıklamada bugün iki adet yeni S17 miner piyasaya süreceğini duyurdu.

S17e ve T17e adı verilen bu iki yeni miner ekipmanının, bugün itibariyle çıkış yapacağı ifade edilirken, bu iki ürünün de, eskisine göre çok daha iyi geliştirilmiş olduğu belirtildi. Bu ürünlerin, bir önceki madencilik ekipmanlarına kıyasla çok daha efektif olacağı belirtilirken, aynı zamanda ürünlerin daha uzun süre dayanacağı ve daha stabil bir operasyon süreci sunacağı da, gelen haberler arasında. yer aldı.

Bu ürünlerden ilki olan S17e’nin hash rate’inin 64 TH/s olacağı ifade edilirken, ürünün güç efektifliğinin de 45J / TH olacağı belirtildi.

Bir diğer ürün T17e’nin ise hash rate oranının 53 TH / S olacağı belirtildi. Bu üründe güç efektifliği de 55J / TH olacak.

Aynı zamanda bu ürünlerde, sıcaklık sonrası çalışmayı zorlaştıracak sıkıntılarının yaşanmaması için özel dizaynlar yapıldığı da belirtildi. Bu da hem bu ürünlerin daha uzun süre dayanmasını ve tam kapasitede fonksiyon göstermesini sağlayacak, hem de stabil bir operasyon sürecini kullanıcılarına yaşatacak.

Bu satışların üç ayrı tur içinde satılacağı ve ilk ürünler için teslimat tarihinin Kasım’ın ilk 10 günü olacağı belirtildi.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment