Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX, Bitcoin İşlemi Bakımından 1 Milyon Barajını Aştı ve Binance’e 5 Kat Fark Attı

8 Ağustos tarihinde, eşler arası bir kripto para borsası olan BitMEX, platform üzerindeki Bitcoin işlemi açısından 1 milyon barajını tekrardan aştığını duyurdu. BitMEX üzerinde tamı tamına 1,027,214,62 BTC işlemi gerçekleşmiş.

BitMEX’in en yakın rakibi Binance ikinci sırada yer alıyor olsa da, aralarında yaklaşık olarak 5 kat bir fark bulunmakta. BitMEX’ aynı rekoru yaklaşık 2 hafta önce kırmıştı ve bu rekor seviyenin bu kadar kısa sürede tekrar elde edilmesi kripto para topluluğunda da ciddi bir sükse yaptı. Yukarıdaki tabloda belirtilen 24 saatlik periyot Bitcoin’in 8000 dolar barajını aştığı tarihe ait. 24 Temmuz tarihinde Bitcoin satışında inanılmaz bir artış yaşandı ve platform üzerindeki BTC işlemleri 8 milyar doları aştı.

BitMEX bu başarı hakkında çok neşeli olsa da, platformdaki kullanıcılar aynı duyguyu paylaşmıyor izlenimi vermekte. Platformdaki çoğu üye, trading işlemlerinin zirve yaptığı saatlerde ağın ciddi şekilde tıkandığını belirtmekte. Bu yorumlar Twitter üzerine bile taşındı.

Whisky isimli bir kullanıcı:

”Yay! Bitmex piyasanın içine etti ama yaaay!”

Bazı kullanıcılar ise bunun gerçekten olup olmadığını sorguladı.

Crypto Mon:

”İlginç! Yine de rakamları kontrol etmem gerek.

BitMEX’i piyasada en çok öne çıkaran özelliklerinden birisi de, kaldıraçla bitcoin ve diğer kripto para işlemlerine izin veriyor olması.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment