Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX CEO’su Arthur Hayes’den Bitcoin Hard Forku Açıklaması

Kripto para sektörünün en temel platformları arasında yer alan ve vadeli işlem yapan kişilerin sıklıkla tercih ettiği BitMEX’in kurucusu ve aynı zamanda CEO’su Arthur Hayes, Bitcoin ile ilgili olarak açıklamalar yaptı.

Günümüzde, insanların finansal gizlilik konusunda artık çok daha bilinçli olduğunu ve finansal gizliliği daha fazla olacak şekilde talep eder hale geldiğini ifade eden başarılı isim, Bitcoin’in finansal gizliliği yakalaması için yapması gerekenleri de aktardı.

Bitcoin’in şu anda finansal gizlilik konusunda en kolay adaptasyon gösterebilecek ürünlerden birisi olduğunu aktaran Hayes, buna karşın lider kripto para biriminin bu alanda başarılı olamadığını söyledi.

Hayes, şöyle konuştu:

”Şu an için insanlar pek Bitcoin ve Blockchain kullanmaya yanaşmıyorlar. Özellikle büyük kurumlar bunu istemiyor çünkü hiçir gizlilik yok. Her şey apaçık ortada ve bu hükümetlerin işini çok kolay bir hale sokuyor. Ancak elbette yapısı ve özellikleri itibariyle bu konuya adaptasyon sağlanabilir. Belki de bir hard fork ile Bitcoin tamamiyle gizli bir hale gelebilir. Bu dediğim elbette bugünden yarına olabilecek bir şey değil ancak insanların bu konu hakkında bilinçlenmesi gerekiyor. Bitcoin’in finansal gizliliğe sahip olması çok önemli bir şey.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment