Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ünlü Analistten Sert Sözler: Libra, Dünyanın En Kötü Ürünü

Facebook’un kripto parası, sektördeki ağırlığını korumaya devam ediyor ve hemen her gün, konuyla ilgili olarak açıklamalar yapılıyor. Bu konu hakkında son olarak açıklama yapan kişi ise, ünlü analist Karen Petrou oldu. Petrou, Facebook’un kripto parasını tanıttığı etkinliğin bugüne kadar kendisinin tanık olduğu en kötü ürün lansmanı olduğunu ifade ederken, şu ifadeleri kullandı:

”Gerçekten de lansman berbattı. Bu öyle bir şey ki, Donald Trump ile Maxine Waters ile bir konu hakkında aynı fikre sahip oldu. Amerikan Hazinesi, Amerikan Başkanı, Avrupa Birliği Merkez Bankası, İngiltere Merkez Bankası ve FED… Tüm bunların hepsi de bu projeyi eleştiriyor. Bu gerçekten çok ilginç bir durum.”

Başarılı isim, Facebook’un bu projeyi yaparken bazı adımların üzerinde fazla durmadığını ve bunun, dev sosyal medya şirketinin başını ağrıtabileceğini düşünüyor. Petrou’yu göre, Facebook’un bu alanda fazla dikkat kesilmediği konuların başında gelen şeyler ise güvenlik ve kara para aklama süreçleri. Bu tarz bir şeye olanak tanınması durumunda hiçbir merkez bankasının ve kurumun böyle bir şeye izin vermeyeceğini ifade eden başarılı analist, gelecekte bizleri bu konu hakkında daha farklı şeylerin bekliyor olabileceğini de ifade ediyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment