Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX CEO’su Yeni Favori Projesini Açıkladı

Sektörün en popüler kripto para borsalarından birisi olan BitMEX’in CEO’su Arthur Hayes, son günlerde kesinlikle DeFi sektörüne merak saldı. Daha önce Yearn Finance ve son günlerin popüler projesi SushiSwap hakkında oldukça iddialı açıklamalarda bulunan Hayes’in şimdi ise çok farklı bir projeye merak saldığı görülüyor.

SushiSwap Bitti, KIMCHI Başladı

BitMEX CEO’su, SushiSwap projesinin hard fork’u olarak bilinen ve adını ünlü bir Kore yemeğinden alan Kimchi Finance ile ilgili bir tweet attı. Hayes, açık açık KIMCHI yatırımı ve yield farming yaptığını belli eden görüntüden sonra çok fazla yanıt aldı.

Bazı isimler KIMCHI protokolünde çok ciddi kod hataları olduğunu belirtirken, bazıları ise aynı Hayes gibi KIMCHI yatırımı yaptığını gösterdi. Peki KIMCHI’nin diğer projelere kıyasla sahip olduğu ve Hayes’i çeken avantajı ne? KIMCHI internet sitesine bakıldığında  yield farming’den elde edilen yıllık faiz getirisinin %18.000 ve %50.000 gibi inanılmaz seviyelerde olduğu görülüyor.

Kodlamadaki hata ve proje kurucusuna sınırsız KIMCHI üretme izni veriliyor olması iddiası fiyatta sert bir düşüş yaşatsa da şu an için projenin hala ayakta olduğu görülüyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment