Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

PlusToken’ın Elindeki XRP Miktarı Belli Oldu

XRPlorer isimli araştırma firmasının CEO’su ve kurucusu Thomas Silkjær, Twitter üzerinden yayınladığı araştırmada çok merak edilen bir konuya değindi ve XRP yatırımcılarının merak ettiği soruyu yanıtladı. PlusToken dolandırıcılarının “çaldığı” XRP fonlarının ne kadarının satıldığı tam olarak bilinmiyordu ve Silkjær bu konuya açıklık getirdi.

 

PlusToken’ın Elinde Ne Kadar XRP Kaldı?

PlusToken dolandırıcılarının ilk başta toplam 485 milyondan fazla XRP topladığı biliniyordu. Dolandırıcılar bu fonları 16 farklı adrese bölüp izlerini kaybettirmeyi denese de yaptıkların vurgunun büyüklüğü buna engel oldu. PlusToken dolandırıcılarının çok fazla göz önünde olmaları, ortadan kaybolmalarını imkansız hale getiriyor.

Buna ek olarak PlusToken’ın devamlı olarak satış yaptığı da biliniyor. Thomas Silkjær konu hakkında yaptığı açıklamada şu an için dolandırıcıların elinde 88 milyon adete yakın XRP kaldığını belirtti. Bu da 133 milyon dolarlık dev bakiyenin 24 milyon dolara kadar eridiğini gösteriyor. 2020 yılının Haziran ve Temmuz ayları arasında 82 milyon dolarlık XRP satıldığı biliniyor.

XRP fiyatının bu düşüşlerden nasıl etkileneceği konusunda ise net bir bilgi bulunmuyor. Toplu satış yapılması fiyatı olumsuz etkileyebilecek olsa da PlusToken’ın bunun yerine belirli aralıklarla düşük miktarlarda satış yaptığı biliniyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment