Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Beyonce ve Bakkt Başkanı Aynı Listede Bir Araya Geldi

Amerika’nın önde gelen iş dergilerinden olan Fortune kısa süre önce “40 Under 40” listesini yayınladı. Finans  sektörünün lider isimlerinin sıralandığı listeye Beyonce’un yanı sıra Bitcoin türev platformu Bakkt’ın başkanının da girmesi dikkat çekti.

Bakkt başkanı Adam White, aslında “Coinbase Mafyası” olarak bilinen grubun da üyesi. Adam White’ın yanı sıra kripto para sektörünün önemli isimlerinden olan Binance U.S. CEO’su Catherine Coley’in ve Anchorage kurucu ortağı Diogo Monica’nın da listede kendilerine yer edindiği görülüyor.

Fotune’un bu yılki listesinde önemli değişiklikler olduğu da görülüyor. Toplamda Finans, Teknoloji, Sağlık, Hükümet ve Politika ile Medya ve Eğlence isimli beş sektöre yönelik yapılan listede Beyonce’un da olması dikkat çekiyor. Beyonce’a ek olarak Beyaz Saray basın sekreteri Kayleigh McEnany de listede kendine yer bulmuş durumda.

Binance U.S. CEO’su Coley, Twitter hesabından yaptığı açıklamada “finansal özgürlük” vurgusu yaparak aslında Bitcoin ve kripto para sektörüne de dikkat çekti. Dijital varlıkların herkesin erişimine açılması için uğraşan kişileri kutlayan ve tebrik eden Coley, bu listeye girmeyi başararak kendisinin de onlardan birisi olduğunu kanıtladı.

Binance U.S. ve Bakkt gibi kurumlar kesinlikle kripto paraların ana akım kitlelere ulaşmasında önemli bir rol oynuyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment