Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX Kurucusu, Dip Seviyelerinde Yanıldığını Kabul Etti ve Meme Tokenların Daha da Düşebileceğini Belirtti

BitMEX kurucusu Arthur Hayes, Medium hesabından yaptığı paylaşımla kripto paralar hakkında açıklamalarda bulundu.

17 Haziran tarihinde Medium hesabından paylaşım yapan BitMEX kurucusu, Bitcoin’in 25.000 ve Ethereum’un 1500 dolar seviyelerini dip yapacağı düşüncesinin yanlış olduğunu kabul etti.

İtibari paraların likidite durumlarının önümüzdeki 6-12 ay boyunca insanları sıkıntıya sokacağını belirten Hayes, meme tokenların %50 ya da daha fazla düşebileceğini söyledi.

Fed’in 75 baz puanlık faiz artırımının sonuçlarını 30 Haziran ila 5 Temmuz arasında yaşanacağını düşünen BitMEX kurucusu, düşüş yönlü hareketlerin bu tarih aralığında hızlanacağını düşünüyor.

Kripto paraların genellikle düşüş yönlü hareketler sergileyeceğini söyleyen Hayes, bir sonraki boğa sezonu için belirli kategoride kripto paraları yorumladı.

Bu kripto paraların belli başlı özelliklere göre yorumladığını belirten Hayes’e göre bir sonraki boğa için yatırım yapacağı kripto paraların özellikleri arasında; en yüksek seviyelerinden %75-%99 arasında düşüş yaşamış ve hizmeti kullanmak için sermaye harcayan kullanıcıları bulunan projeler olması gerekiyor.

Hayes’in incelediği kripto paralar arasında; PancakeSwap, Uniswap, Ens ve LooksRare yer alıyor.

İçerikte yer alan veriler bilgilendirme amaçlıdır. Yatırım tavsiyesi değildir.

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!