Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitMEX’in Yaşadığı Sıkıntılar Sonrası Firmanın Hacmini Kim Alacak?

Volatilite, kripto para sektörü ve Bitcoin mevzu bahis olduğunda, işin uzmanlarının belki de en fazla kullandığı kelime. Bu fiyat oynaklığı elbette yatırımcılar açısından ciddi riskler barındırıyor ancak sektörde tecrübesi iyi olan ve kendine güvenen kişiler için ise, bu tarz bir oynaklık gerçek bir gelir kapısı.

Diğer piyasalar artık daha katı ve doygun bir hal alırken, Bitcoin ve kripto para sektöründeki fiyat oynaklıkları adeta bu kurt traderlar için bir cennet. Her ne kadar kurunun yanında yaş da yanıp birçok kişi ‘rekt’ olsa da, vadeli işlem piyasası, Bitcoin ve kripto paralar için şu anda büyük bir önem taşıyor.

Gelinen noktada, bu ihtiyacı primer olarak karşılayan firma ise BitMEX olmuştu. Sektörün en önde gelen firmalarından birisi olarak bilinen BitMEX, son dönemde ise zorlu bir süreçten geçiyor.

Amerikan Emtia ve Vadeli İşlemler Komisyonu’nun firmaya soruşturma açtığı haberi, kripto para sektörüne adeta bomba gibi düşerken, konuyla ilgili olarak yapılan yorumlarda, BitMEX’in pazar payını kaybedeceği ifade ediliyor.

Hali hazırda düşen hacimler ise merakla beklenen Bakkt platformunun bu alanda firmanın tahtına aday olabileceği şeklinde yorumların yapılmasına sebebiyet veriyor.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment