Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitneks Borsası Türk Kripto Para Sektöründeki İhtiyaçlara Çözüm Olmaya Geliyor

Türkiye’de kripto para sektöründeki ihtiyaçları hızlı ve güvenli bir şekilde karşılamak, müşteri memnuniyetsizliğini ortadan kaldırmak için kurulan Bitneks hizmet vermeye başladı.

Kripto paralara ilgi duyan Türk kullanıcılarının taleplerini, isteklerini ve önerilerini dikkate alarak yola çıkan Bitneks, kurumsal bir şirket olmanın ötesinde bir topluluğun eseridir. Arkasında bulunan topluluktan aldığı güçle kısa zamanda Türkiye’nin en büyük ve en güvenli kripto para ticaret platformu olmayı hedeflemektedir.

Bitneks.com’da dijital varlıklarınızı kolaylıkla yönetebilir, aynı zamanda bitcoin, ethereum, litecoin ve popüler olan diğer kripto para birimlerinin alış satış işlemlerini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bitneks, kripto para veya Türk Lirası yatırma çekme taleplerini 7 gün 24 saat kesintisiz ve hızlı bir şekilde karşılamaktadır.

Düşük komisyon, hızlı işlem, anonimlik, çoklu platform, uzman ekip ve daha fazlası…

Bitneks sağladığı birçok imkan ile yatırımcıların ilgisini ve odağını çekmeyi başarmaktadır. Bu özelliklere değinecek olursak Bitneks.com, Türkiye’nin en düşük komisyon oranlarına sahip kripto para ticaret platformudur. Uyguladığı komisyon oranları ile rakiplerine fark atmayı başarmıştır.

Bitneks’de kripto para yatırma işlemleri diğer platformlara göre çok daha hızlıdır. Bitcoin yatırma işlemlerinde 1 onay, diğer kripto para yatırma işlemlerinde 3 onay şartı bulunduran Bitneks, arbitraj yöntemi ile ticaret yapan kullanıcıların gözdesi haline gelmeyi başarmıştır.

Bitneks.com’da hesabınızda kimlik onayı yapmadan kripto para yatırma çekme ve alış satış işlemlerini gerçekleştirebilirsiniz. Başka hiçbir platformda bulunmayan bu özellik Türkiye’de sadece Bitneks.com’da bulunmaktadır. Sağladığı bu avantaj ile kimlik bilgilerini gizli tutmak isten kullanıcılar Bitneks’i tercih etmektedir.

Bitneks.com yenilikçi yapısı ile bütün üyelerine %25’e kadar oranla ortaklık programı sunmaktadır. Kullanıcı referans linki ile üye olan kişilerin yapmış olduğu alış satış işlemleri üzerinden Bitneks’in elde ettiği komisyon gelirlerinin en az %15’ini referans sahbinin hesabına tanımlıyor. Ayrıca aylık işlem hacmine göre referans gelirleri %25’e kadar orana yükselmektedir. Sağladığı bu avantaj ile adını her yerde duyuran Bitneks, kısa zaman içinde popüler ve vazgeçilmeler arasındaki yerini almıştır.

Bitneks.com’un geliştirilmiş özel tasarımı ile hem mobil hem de masaüstü cihazlarda büyük bir kolaylıkla kullanabilirsiniz. Kolay erişim sayesinde hızlı kullanım imkanı sağlayan web ara yüzü ile bütün işlemlerinizi çok hızlı ve pratik bir şekilde gerçekleştirebilir, aynı zamanda genel standartlara uygun global bir borsa deneyimini keyifle yaşayabilirsiniz.

Bitneks.com, kripto para sektöründe uzmanlaşmış teknik destek ekibi ile bütün sorunlara 7/24 çözüm üretmektedir. Yardım almak istediğiniz her konuda bilgi almak için destek ekibi ile 7/24 iletişime geçebilirsiniz.

Bitneks.com, her hafta kullanıcıları arasında düzenlediği yarışmalarla veya çekilişlerle daima kullanıcılarının sempatisini toplamaktadır. Düzenlenen etkinliklerde başarılı olan kullanıcılara kripto para hediye edilmektedir.

Soğuk cüzdan ve saldırı koruması ile yüksek güvenlik

Bitneks.com bütün güvenlik testlerinden başarıyla geçmiş, her hangi bir hack veya benzeri girişimlerde saldırgan(ları) anında bloke etme özelliğine sahiptir. Ayrıca bütün kripto varlıkların %95’lik bir bölümü internetten yalıtılmış bir ortamda ve güvenliğin en üst düzeyde tutulduğu bir alanda bulunan soğuk cüzdanlarda tutmaktadır. Ayrıca çoklu imzalama teknolojisi ile bütün varlıklar daima koruma altındadır.

Bitneks’in sunmuş olduğu hizmetler ve sağladığı avantajlardan yararlanmak için ücretsiz olarak kayıt olabilirsiniz.

https://bitneks.com/

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment