Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Roger Ver: ”Kesinlikle Bir Kripto Para Borsası Piyasaya Süreceğiz”

Bitcoin Cash topluluğunun önde gelen ve aynı zamanda tartışmalı isimlerinden Bitcoin.com CEO’su Roger Ver, bir kripto para borsası kurma ihtimalinden ve piyasanın yakın zamanda yaşadığı toplu çöküşten konuştu.

EAK TV kaynağına konuşan Bitcoin Cash taraftarı, şirketinin yakın zamanda kesinlikle bir kripto para borsası kuracağından emin ifadelerde bulundu:

”Çoğu zaman önemli bir şey söylüyorum ve kimse beni takmıyor. Diğer zamanlar ise öylesine bir şey söylüyorum ki borsa fikri de tam olarak bunlardan birisiydi. Ama tabii ki bir kripto para borsası piyasaya süreceğiz, biz Bitcoin Cash’iz. Bir kripto para borsası piyasaya sürmeyecek olsaydık bu oldukça şaşırtıcı olurdu.”

Bitcoin.com’un bir kripto para borsası piyasaya sürmek için ihtiyacı olan tek şeyin yapbozu bir araya getirecek bir kaç parçayı bulmak olduğunu aktaran Ver, açıklamalarının devamında 25 milyar dolardan fazla değer kaybına neden olan çöküşten de söz etti. CEO ilk olarak birim fiyatın Bitcoin için en önemsiz unsur olduğunu vurguladı. Ver’e göre, insanların fiyat yerine Bitcoin’in kullanılabilirliğini takdir etmeli ve ona odaklanmalı.

”Bitcoin’in ve diğer kripto para birimlerinin gerçek kulanımı, bunların kullanım yollarından geçer. İnsanlar fiyatın düşüşünden endişe etmemeli çünkü bu endüstrinin asıl hedefi değil. Asıl fayda diğer şeyleri ve ticareti gerçekleştirmek ile elde edilir. Kripto para birimleri gerçek bir kullanım elde ettiğinde, çok daha fazla insan bunları kullanmaya başlayacaktır.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment