Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

BitPay, Ödeme Uygulamasına Bitcoin Cash Desteği Getirdi

BitPay, ödeme sistemine Bitcoin Cash desteği getirirken, bu hamle Bitcoin Cash camiasında büyük sevinçle karşılandı. Sisteme bu desteğin eklenmesi ile artık kullanıcıların Bitcoin Cash ödemelerini kabul edebileceği belirtildi.

BitPay’in Son Sürprizi Bitcoin Cash

Atlanta merkezli dijital ürün servis sağlayıcısı BitPay, uygulamasına Bitcoin Cash desteği getirirken, bu durumun perakende satış yapıp Bitpay aracılığı ile ödeme alan satıcıların, ödeme alım seçeneklerinden birinin Bitcoin Cash olacağı anlamına geldiği ifade edildi.

Telefon ya da tablet üzerinden de artık kolayca Bitcoin Cash kullanılarak ödeme yapılabileceği belirtilirken, sistemin satıcılar için büyük bir kolaylık sağladığı biliniyor.

Daha önceki dönemde yıllardır sadece Bitcoin desteği sunan şirketin, bu son hamlesi ile Bitcoin Cash’e de destek sunması, önemli bir gelişme olarak yorumlanıyor.

Yeni Özellikler de Yolda

BitPay vasıtası ile Bitcoin Cash kullanılıp ödeme yapılma gelişmesinin, bu konu ile ilgili son söz olması beklenmiyor. Birçok Bitcoin Cash yatırımcısı, BitPay ekibini Twitter üzerinden soru yağmuruna tutarken, yakın dönemde satıcıların parayı Bitcoin Cash formatında tutup tutmayacağını da bilmek istiyor.

Şu anda satıcılar Bitcoin Cash ile ödeme alabiliyor olsa da, ellerindeki para, Bitcoin’e çevrilip öyle hesaplarına geçiyor. Konuyla ilgili BitPay ekibinden yapılan açıklamada, bu özelliğin de gelmesi için çalışmalara devam edildiği belirtilirken, yakın dönemde bu konuyla ilgili resmi kanallardan açıklamanın yapılacağı bildirildi.

Ancak Bitcoin Cash kullanılarak yapılan ödemeler, her iş kolu için geçerli olmayacak. BitPay, geçtiğimiz günlerde kullanıcı sözleşmesinde güncelemeye giderken, artık silah, yetişkin içerik ve ilaçlar gibi ürünlerin satın alımında kısıtlamaya gidileceğini belirtmişti.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment