Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitpay Worldpay’in Eski Yöneticisini Kadrosuna Kattı

Kripto para sektörünün en büyük şirketlerinden biri olan BitPay, Worldpay’in eski yöneticilerinden Glen Bragnza’yı kadrosuna katmayı başardı.

Bitpay geçtiğimiz gün bir basın duyurusu yayınladı ve Worldpay ABD’nin eski yöneticilerinden olan Glen Braganza’nın bundan böyle Bitpy CFO’su olarak görev alacağını açıkladı. Finans piyasalarında 15 yıllık bir tecrübesi bulunan Braganza, Bitpay’e özellikle uluslararası çalışmalarda yardımcı olacak. Şirket tarafından yayınlanan duyuruda Braganza’nın rolü şöyle açıklandı:

“Braganza, küresel bir finans örgütü olma yolunda ilerleyen şirketimizin bir üst seviyeye yükselmesine yardımcı olacak.”

Bitpay’in CEO’luğunu ve kuruculuğunu üstlenen Stephen Pair de konu hakkında bazı açıklamalarda bulundu ve Braganza’nın tecrübelerinin şirket için büyük önem taşıdığını vurguladı. Braganza gibi isimlerle birlikte küresel işlem yapmaya çalışan müşterilerine “çok daha hızlı ve kolay hizmetler” sunacaklarını söyleyen Pair, Braganza’nın iş tanımına yönelik ise kesin ve detaylı bir bilgi vermedi. Dolayısıyla Braganza’nın günlük rutinde neler yapacağı henüz bilinmiyor.

Braganza Worldpay ABD’de CFO olarak görev almış ve yıllık geliri 400 milyon dolar, yıllık işlem hacmi ise 150 milyar dolar olan şirketin yönetiminden sorumlu olmuştu. Braganza Worldpay ABD’deki görevinden önce Birleşik Krallık’taki Lloyds Banking Group’ta ve Londra’daki Jefferies & Co.’da görev almıştı.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment