Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bitstamp CEO’sundan Bitcoin Yorumu: “Bu Olursa Fiyat Yukarı Çıkar”

Kripto para borsası Bitstamp’in CEO’su Jean-Baptiste Grafieaux, önümüzdeki aylar içerisinde yeni bir boğa piyasasının görülebileceğini düşünüyor.

CNBC’ye konuşan Bitstamp CEO’su, bitcoin’in ve genel olarak kripto para piyasasının gelecekte sergileyebileceği performansı değerlendirdi.

İnsanların “Ukrayna’daki savaş ve enflasyon yüzünden, kripto para gibi bazı varlıklardan uzaklaşmaya” başladığını söyleyen Grafieaux, bu durumun ters yönde değişebileceğine inanıyor.

Grafieaux’ya göre Ukrayna’daki savaşta ve global enflasyonda olumlu yönde bir değişim olursa, bu önümüzdeki birkaç ay içerisinde bitcoin fiyatının da yukarı yönde ilerlemesini sağlayabilir.

Bunun yanı sıra, 2023’e girdiğimiz günden beri bazı olumlu sinyaller görmeye başladıklarını söyleyen Bitstamp CEO’su, potansiyel bir boğa piyasasıyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Kurumsal yatırımcılar, (kripto) alanına gitgide daha fazla ilgi göstermeye başladılar ve bu durum bizim içimizi rahatlatıyor. Bankalar, varlık yöneticileri, yatırım fonları, bir sonraki boğa koşusunu yakalayabilmek için hızlı bir şekilde bu alana girmeye çalışıyorlar. Bu koşunun bu yıl mı, gelecek yıl mı geleceği soru işareti. Ama ben, önümüzdeki iki yıl içerisinde gelmesinin muhtemel olduğunu düşünüyorum.”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!