Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bittrex, ETC ve XRP’ye Dolar Desteği Sundu

Dünyanın en önde gelen kripto para borsalarından Bittrex, yaptıkları açıklamayla Ethereum Classic ve XRP için dolar bazında trading imkanlarının sağlanacağını duyurdu.

Twitter’dan bir açıklama yapan borsa, daha fazla dolar desteği sağlanması kapsamında, Ethereum Classic ve XRP için de bu hizmetin devreye gireceğini ve bu işlemden müşterilerin 20 Ağustos itibariyle faydalanabileceklerini belirtti.

Bu hamle ile birlikte artık ETC ve XRP almak isteyen müşteriler direkt olarak bunu dolar aracılığı ile yapabilecek. Daha fazla dolar desteğinin sağlanması için bu konu ile ilgili gereken çalışmaların yapılacağını belirten borsa, şu ifadeleri kullandı:

”Daha fazla tokene USD opsiyonu sunabilmek için çalışmalara devam edeceğiz. Bu sayede Blockchain kullanımını ve farkındalığını arttırmak ve bunu devam ettirmek istiyoruz.”

XRP ve ETC’nin de eklenmesi ile birlikte Bittrex’de dolar desteği olan koin sayısı 6’ya yükseldi. Bundan önce de ETH, BTC, USDT ve TUSD, Bittrex’te dolar desteği alan diğer koinler olarak biliniyordu.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment