Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bittrex, Malta’da Yeni ve AB Tarafından Denetlenen Borsasını Açıyor!

Dünyaca ünlü ve ABD menşeli kripto para borsası Bittrex‘in Malta şubesi olan Bittrex International, bugün yaptığı bir duyuru ile Malta içerisinde açılacak olan yeni kripto para borsasını resmen tanıttı.

 Token’ler Hızlı Bir Şekilde Onaylanacak

Yapılan duyuruya göre, platformun en önemli noktalarından ve özelliklerinden birisi, hızlı token onayı olacak. Normalde diğer kripto para borsalarında aylarca süren token onay ve listeleme süreci, yeni borsada ”haftalar” içerisinde yapılabilecek. Adayların sadece ”temel listeleme formunu” doldurması ve daha sonra ekip tarafından yapılacak değerlendirmeyi beklemesi gerekiyor.

Yeni kripto para borsasının bir diğer önemli özelliği ise ABD vatandaşlarının kullanıma açık olmayacak olması. Bunun yanı sıra borsa içerisinde orijinal Bittrex platformunda bulunmayan tokenlere de erişim sağlanabilecek. Tabii ki bunun temel nedeni ABD içerisindeki katı düzenlemelere rağmen, Malta içerisindeki daha kripto para dostu hükümet yetkilileri ve yasalar.

Malta özellikle 2018 yılının başından beri kripto para ve blockchain konusunda ciddi bir adım kat etti ve dünyanın sayılı ülkelerinden birisi haline geldi. 2018 yılı içerisinde küçük ada ülkesine kurulan platformlar arasında dünyanın en büyük kripto para borsası Binance de bulnmakta.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment