Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bittrex TRON’un Yeni Platformunu Destekleyecek

Ethereum tabanlı platformdan ayrılarak kısa bir süre içinde kendi platformunu kuracak olan kripto para sektörünün önemli koinlerinden TRON’a, bir destek de ünlü kripto para borsası Bitrex’ten geldi.

Daha önce Bit-Z borsasının da yeni platformu destekleyeceğini açıkladığı TRON, aynı zamanda Zebpay, Einstein, WaxirX ve Bithumb gibi borsalarda da listelenmeye başlayınca, haftayı çok iyi geçirmişti.

Son olarak Bittrex’ten gelen haberler de TRON yatırımcılarını mutlu ederken, dünyanın günlük işlem hacmine göre en önemli borsalarından olan Bittrex’in resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

”Bittrex borsası olarak TRON’un 21 Haziran 2018’de yapmayı planladığı platform değişikliğini destekliyoruz. Tüm TRON yatırımcılarının web sitemizdeki müşteri destek belgesini okuyarak, süreç ile ilgili daha detaylı bilgi sahibi olmasını umuyoruz. Zamanlama, işleyiş süreci ve diğer bilgiler bu metinde yer alıyor.”

Bittrex’in bahsettiği belgede yer alan ifadelere göre, elinde TRX tutan yatırımcıların, TRX miktarları platform değişikliği sonrası aynı kalacak ve Bittrex, eski tokenleri desteklemeyecek. Platform değişiminin gerçekleşeceği 21 Haziran gününün bir döneminde ise TRX işlemleri duracak. 21 Haziran ABD saatiyle 01:00 itibariyle onay bekleyen TRX transfer işlemleri ise onaylandığında kazanç; TRX cinsinden olmayabilir.

Konuyla ilgili bir tweet atan TRON kurucusu Justin Sun, Bittrex’e destekleri için teşekkür ederken; TRON’un yükselişi de devam ediyor. Yazının kaleme alındığı dakikalarda yüzde 11,8’lik bir artışla 0.089 dolardan işlem gören TRON, Satoshi bazında da 1000’e doğru hızla giderken şu anda 947 Satoshiden işlem görüyor. Aynı zamanda günlük işlem hacmi de, TRON için 5 milyar dolara çıkmış durumda.

Son gelişmeler ile birlikte kripto paralar arasında ilk 10’a çıkma sevincini yaşayan TRON’un kurucusu Justin Sun da bu daha başlangıç derken, ünlü girişimci ve yatırımcı Nikhil Gorwani ise şöyle konuştu:

”Bitcoin’in ardından 2 ve 3. sıralar kesinlikle TRON ve Ethereum’a ait olacak. Yakın dönemde TRON kendi rekorunu kıracak ve yükselmeye devam edecek.”

Yine konuyla ilgili bir tweet atan Preshen takma adlı bir kullanıcı ise biraz daha temkinli yaklaşarak; bu sektörde her şeyin mümkün olabileceğini belirtti.

Yine kripto para yatırımcısı Artur Ledowski ise, TRON’a övgüler yağdırırken, şunları söyledi:

”Son birkaç gündür hiç düşmeden yükselen tek kripto para TRON. Kripto paralar zaten güzel, ama bir de soruna çözüm üreten kripto paralar olursa o daha da güzel! TRON’u bana kalırsa çok güzel günler bekliyor.”

 

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment