Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Bittrex ve invest.com Yeni Kripto Para Borsasını Duyurdu

ABD menşeli Bittrex, bugün yaptığı duyuruda, fintech markası invest.com ile kripto para borsası kurmak için ortaklık imzaladığını açıkladı.

Platform invest.com marka adı altında piyasaya sürülecek ve ilk olarak sadece Avrupa Birliği içerisindeki yatırımcıların kullanımına açılacak. Platform şu an için aktif olmasa da, kullanıcılar şimdiden platforma ön kayıt yapabiliyorlar.

Yapılan açıklamaya göre kripto para borsası, Bittrex’in trading platformunun teknolojisi ile 200’e yakın token seçim listesini kullanıp, invest.com’un da türev piyasalarındaki tecrübesinden, portföy yönetiminden ve hisse senedi ticaretinden faydalanacak.

Haber hakkında görüşlerini paylaşan invest.com sözcüsü ve bu yeni girişimin kurucu ortağı Itai Avneri, şunları ifade etti:

”Bittrex ile olan bu ortak girişimden dolayı çok memnunuz. Yenilik ve kararlılık, invest.com’u, ticaretin yeni dünyasına attığı bu adımın eşiğine getiren şeyler oldu. Markamız yalnızca yeni gelişmeye başlayan kripto endüstrisine odaklanacak.”

”İnanıyoruz ki mükemmel ürün deneyimi, üst düzey müşteri desteği, değerli hizmetler ve düzenlemeler birleşince, bu platform topluluğa güvenli ve emin bir ortam sağlayacaktır.”

”Bizim hedefimiz önce AB içerisinde en ünlü platform haline gelip, daha sonra bunu dünya çapında çeşitli ülkelere yaymak olacak.”

Yapılan açıklamaya göre borsa ilk olarak AB içerisinde yürürlüğe girecek olsa da, iki şirket gelecekte bu platformu başka piyasalara sokmayı da hedeflemekte. Yine de, uluslararası yasalara ve kısıtlamalara bağlı olarak, yalnızca kriterlerine uygun oldukları ülkelere ve bölgelere hizmet verebilecekler.

invest.com 2014 yılında kuruldu ve içerisinde türev ürünleri ticareti, portföy yönetimi, algoritmik trading ve hisse senedi ticareti gibi hizmetler sunan kendine has bir platform oluşturdu. Şirket bu hizmetlerini Avrupa içerisindeki 31 ülkeye sunuyor.

Bittrex

2014 yılında kurulan Bittrex, Las-Vegas temelli bir kripto para borsası olarak tanımlanabilir. Bittrex’in en çok odaklandığı ve müşteri çektiği nokta ise alt koinler. Bittrex borsa üzerinde 250’den fazla trading eşine sahip.

Bittrex CEO’su Bill Shihara da bu duyuru hakkında görüşlerini paylaştı:

”Blockchain teknolojisi dünya çapındaki işletmelere ve tüketicilere ezber bozacak cinsten çözümler sunabilecek potansiyele sahip. İşte bu sebepten attığımız her adım bu yeni teknolojiyi daha da geliştirmeye yönelik ki bu adımların içerisinde invest.com ile ortaklaşa bir şekilde bu yeni borsayı açmak da var.”

”Bu ortaklık müşterilerin dünyanın en yenilikçi blockchain projelerinden bir kaçına erişmesini sağlayacak ve bu devrimsel teknolojinin kabulünü daha da arttıracak. Bugün yapılan duyuru endüstri ve Bittrex için heyecan verici bir hamle. ”

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment