Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Blockchain.com Amerika’da Bitcoin İle Alım-Satım Hizmeti Başlattı

Hiç şüphesiz Blockchain.com, dünyadaki milyonlarca işlemle birlikte Bitcoin ve Ethereum sahipleri için en büyük çevrim içi cüzdanlardan biri olma özelliğine sahip. Web sitesi üzerinden yapılan duyuruda, platformunda kripto paralar için bir alım-satım hizmetinin başlatılacağı söylendi. Bu hizmetten milyonları aşkın kripto para kullanıcısının yararlanacağı aşikar.

Blockchain.com merkez ofisi İngiltere‘de bulunmasına rağmen ABD‘li kullanıcılarının da “Dijital varlıkları daha güvenilir ve kullanıcı güvenliğinden veya kontrolünden ödün vermeden sorunsuz bir şekilde satın alıp satabileceklerini” açıkladı.

Blockchain Neden ABD ile Başladı?

Birleşik Devletler‘deki kripto para piyasası, kripto para endüstrisinin en etkili ve en büyük olduğu yerlerin başında yer alıyor. Sonuç olarak, daha sonraki zamanlarda bir satın alma hizmeti vaadiyle Bitcoin satım hizmetini tanıtma hareketi, bir diğer kripto para satıcısı Coinbase ile büyük rekabet kuracak.

Bu gelişmeler, ABD‘deki kullanıcılar tarafından çoğu kripto para ticaret platformunda likidite eksikliğine ilişkin şikayetlerin olduğu dönemde imdatlarına yetişmekte. Platformun şu anda sadece satış hizmetleri sunma kararı ile ilgili olarak Blockchain CEO‘su Peter Smith, satış hizmetiyle başlama hamlesinin iyi bir müşteri deneyimi sağlarken, ürün lansmanının daha iyi kontrol edilmesine yardımcı olacağını söyledi.

Ürünün piyasaya sürülmesinin hemen ardından CNBC ile yapılan görüşmede Peter Smith, tüm fikrin kullanıcılarda uzun vadeli unutulmaz bir izlenim yaratmak olduğunu söyledi.

Kısa vadeli kazançlara öncelik verseydik, satın almanın önceliğini alırdık, bu çoğu insanın yaptığı bir şey. Ancak gerçek anlamda bu tecrübeyi yerine getirdiğimizden emin olmalıyız.

Rekabet Kızışıyor

Blockchain‘in yeni ürünlerinin piyasaya çıkmasına ilişkin duyuru, lider kripto para birimlerinin büyük bir satış hacmine sahip olmasından sadece birkaç gün sonra piyasada kan kaybı olmasına neden oldu. Bu gelişmeleri Bitcoin‘in fiyat düşüşü de takip etti. Şu anda piyasanın istikrara kavuşmuş görünmesine rağmen, Blockchain‘in satış opsiyonu açma duyurusu, şüphesiz ki 22 milyondan fazla kullanıcıya ( bu kullanıcıların %40‘ı ABD‘de bulunuyor ) Bitcoin‘lerini satmak için Coinbase‘in yanında başka bir seçenek olacak.

Tüm gelişmelerden ve paylaşımlardan haberdar olmak için Telegram kanalımıza katılın!

Leave a comment